SAMOUBISTVO U NIŠU: Razneo se bombom zbog neuzvraćene ljubavi!
Foto: M.M.

PRESUDIO SEBI KAŠIKAROM NA PARKINGU

SAMOUBISTVO U NIŠU: Razneo se bombom zbog neuzvraćene ljubavi!

Crna Hronika -

Radomir J. (39) naveo u oproštajnom pismu da nije mogao da živi bez žene koja nije htela vezu sa njim

NIŠ - Radomir J. (39) iz mesta Skelani u Republici Srpskoj razneo se bombom na parkingu „Elektronske industrije“ u Nišu. Kako saznajemo, nesrećni čovek je u ponedeljak oko 1.50 aktivirao ručnu bombu kašikaru, a razlog kobnog čina je neuzvraćena ljubav.

Radomir je radio za firmu koja sarađuje s jednim turskim preduzećem koje se nalazi u „Elektronskoj industriji“.

Mnogo ju je voleo

- On je bio nesrećno zaljubljen u jednu radnicu ove tekstilne firme, što je, kako je objasnio u oproštajnom pismu, i bio razlog da digne ruku na sebe - kažu naši sagovornici iz istrage.

Da je razlog što se Radomir odlučio na tragičan čin bila neuzvraćena ljubav, potvrđuju i njegovi poznanici koji rade u „Elektronskoj industriji“.

- Mnogo je voleo tu devojku, videlo se da pati, umeo je zbog nje i da popije. Te večeri je otišao do njenog radnog mesta u nameri da s njom razgovara. Šta je bilo, da li se uopšte s njom video, zna samo ona. Uglavnom, bio je razočaran kad je krenuo nazad. Došao je do izlaza iz „Elektronske industrije“, gde je izašao iz svoje „škode“ - kaže jedna žena koja ima radnju u „Elektronskoj industriji“ i dodaje:

Stravična detonacija

- Tu su ga videli jedan mladić i devojka koji su se u to vreme vraćali sa svadbe iz restorana. Kako su kazali, on je stajao i u ruci držao bombu, a zatim ju je aktivirao. Eksplozija je bila toliko jaka da je odbacila njihovo vozilo nekoliko metara, prava je sreća što niko od njih nije stradao.

Šok u Skelanima

BIO JE DIVAN I NEPONOVLJIV

Radomir je živeo u Skelanima, rodom je iz sela u okolini ovog mesta, a radio je u jednoj privatnoj firmi u Bajinoj Bašti.

- Ima kuću u Bajinoj Bašti. Bio je oženjen, u međuvremenu se razveo, nisu imali dece. Rodbina mu uglavnom živi u Republici Srpskoj. Šokirani smo - pričaju njegovi prijatelji.

- Bio je divan, neponovljiv čovek... Bila je to nesrećna, neuzvraćna ljubav, svima nam je žao Radomira - kaže jedan od poznanika.

Kurir / Z. Š.

Kurir / M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track