PREBILI SU GA I STRPALI U AUTO, VIDEO JE PIŠTOLJ I BEJZBOLKU: Majka mladića koji se ubio zbog maltretiranja odlučila da ispriča sve
Foto: Pritnscreen

sudbina nad kojom plače srbija

PREBILI SU GA I STRPALI U AUTO, VIDEO JE PIŠTOLJ I BEJZBOLKU: Majka mladića koji se ubio zbog maltretiranja odlučila da ispriča sve

Crna Hronika -

Ovo je priča koja je potresla celu Srbiju, a večeras po prvi put gledaoci i učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" imaju priliku da čuju surovu ispovest majke.

Tokom rijalitija Parovi, u kuću je ušla Dragana Jovićević, žena čiji se sin Dragan Milošević ubio zbog surovog i ponižavajućeg maltretiranja u jednoj kladionici u Kraljevu.

foto: Printskrin Youtube

- Koliko bole majčine suze dok gleda svoje dete u belom kovčegu? - pitala se majka dečaka.

- Na sudu, 5. aprila, je rekao da su oni uništili njegov život uništili - a onda se posle 20 dana ubio u porodičnom domu. Kada su mi javili da se ubio, ja sam vrisnula i ispao mi je telefon, a kada sam stigla kući zatekla sam ga sklupčanog kao mače. Ispravila sam ga i radila reanimaciju 15 minuta. Kada je stigla hitna izašla sam ispred kuće i zapalila cigaretu, osetila sam neko olakšanje, a onda je izašla doktorka i pitala me da mi da nešto za smirenje, kada sam to odbila rekla je da su sve pokušali i izjavila mi saučešće.

Ja sam u tom momentu dobila veliki nalet besa, uzela sam betonski blok, razbila staklo na svom autu i povredila noge. Zbog toga su došla druga kola hitne i odvela me u Lazu Lazarević - rekla je Dragana kroz suze.

Ona je rekla da je njen sin danju spavao jer je tokom noći sanjao da ga maltretiraju.

- U januaru je rekao da hoće da ide ponovo na rad u Slovačku, ali je tamo ponovo pokušao samoubistvo. U dogovoru sa doktorom sam otišla po njega, rekla je Dragana.

Ona je navela da je posle maltretiranja u kladionici ona mislila da se on putukao sa nekim njegovim vršnjacima, a da su mu nasilnici rekli da misle da ih cinkari.

- Dragan mi je ispričao da su ga optužili da ih je cinkario jednom dečku, koji je sportista, i za kog mi nije poznato da je problematičan, nakon čega su počeli da ga tuku. Dragana su nakon prebijanja izveli iz kladionice stavili ga u auto i krenuli da ga voze, ali je on u autu ugledao pištolj i bejzbol palicu, i pretpostavivši da će nastaviti dalje da ga tuku, Dragan je iskočio iz auta u pokretu. On je bio žrtva velika, ti stariji ljudi, uključuji vlasnika i menadžera kladionice, manipulisali su Draganom i ucenjivali ga - otkrila je Dragana.

foto: Privatna Arhiva

- Imao je ubodne rane po čelu, povrede na nadlaktici. Moj se sin plašio da oni ne dođu na našu adresu. Ja se ne plašim.

Starijem sinu nisam mogla da kažem da je izgubio brata, to mu je rekao moj prijatelj iz Libije, pa je zbog toga razbio telefonsku govornicu. Sad smo svi u porodici na lekovima.

Hoću da se kaže da li su možda pokušali silovane ili su ga izvršili. Druga kamera je zabeležila još 15 minuta maltretiranja, a prvu su ukladionici skinuli. U tom jednom ćošku se vidi jedan predmet koji se dodaje radniku kladionice koji on stavlja u šank.

Pokušala sam da nađem tog dečka ali je njegov kolega rekao da je on napustio posao, i ne mogu da ga pronađem, ispričala je između ostalog Dragana.

- Krivim sebe jer nisam bila s njim, rekla je Dragana.

foto: Tanjug/Pres služba Predsedništva

Podsetimo, samoubistvo Dragana Miloševića potreslo je Srbiju kad je otkriveno da je godinama bio u depresiji i traumatičnom stanju zbog posledica batinanja i zlostavljanja koje je preživeo u kraljevačkoj kladionici „Olimpik“. Njega su Savo Pavlović i Predrag Milošević mučki tukli naočigled nekoliko svedoka.

Inače, istraga ovog slučaja trajala je više od tri godine, a tek nakon smrti Miloševića sudski proces je ubrzan pa je presuda doneta već posle tri pretresa.

(Kurir.rs/Happy TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track