DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA DEČAKA (16) U PANČEVU: Dvojica se tukla, ostali gledali jeziv zločin!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA DEČAKA (16) U PANČEVU: Dvojica se tukla, ostali gledali jeziv zločin!

Crna Hronika -

U Pančevu je u četvrtak uveče izboden I. A (16) u tuči koja je izbila oko 21 sat. Dečak je preminuo na licu mesta, a policija je uhapsila M. S (17) zbog sumnje da je on počinio ovo krivično delo.

Prema nezvaničnim informacijama koje su preneli beogradski mediji, njihovi drugari su sve posmatrali. Tuča je ugovorena kod Mašinske škole, a do ubistva je došlo na drugom mestu.

Informacije do kojih su došli mediji govore da je ubijeni dečak zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom između levog pazuha i grudi. Iako je Hitna pomoć stigla na lice mesta nije mu bilo spasa, jer je iskrvario na licu mesta.

foto: Printscreen Google Maps

Dan kasnije, posle detaljnije istrage informacije su još šokantnije: u prvi mah se svima činilo da je sa momkom sve u redu, jer velikih tragova krvi nije bilo. Međutim, ubrzo dečku spasa nije bilo.

Tuča je navodno bila dogovorena kod Mašinske škole u Pančevu. Ipak, do incidenta je došlo u naselju Nova Misa. Opet, informacije do kojih smo došli govore da je do pomeranja mesta sukoba došlo jer se jedan od učesnika nije pojavio.

foto: Profimedia

Dodatnim telefonskim pozivima sukob je "preseljen" na drugu lokaciju, gde su na kraju učestvovala samo dva lica. Ostali su kao što smo i ranije konstatovali, gledali njihov sukob.

"Drugari", ako se oni mogu tako nazvati i koji su došli sa njima, nisu učestvovali u ovoj tuči.

Nekoliko desetina minuta kasnije, nesrećni dečak je ležao na trkačkoj stazi, u slabo osvetljenom delu, sa svih strana okružen policijom.

Dan kasnije, policija je pronašla i uhapsila 17-godišnjaka iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden sudiji Višeg suda za maloletnike u Pančevu.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Šešelj preti samoubistvom zbog Haga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track