DVA TINEJDŽERA UHAPŠENA U VRNJAČKOJ BANJI  ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Bokserom pretukli šesnaestogodišnjaka pa ga ostavili da leži na ulici
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT

DVA TINEJDŽERA UHAPŠENA U VRNJAČKOJ BANJI ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Bokserom pretukli šesnaestogodišnjaka pa ga ostavili da leži na ulici

Crna Hronika -

Učenik Ugostiteljske škole u Vrnjačkoj Banji i stanar srednjoškolskog doma,rodom iz Lazarevca, teško je povređen u centru Vrnjačke Banje.

BEOGRAD - Policija je u Vrnjačkoj Banji uhapsila M.O. (1999) i A.Z. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Oni se sumnjiče da su jutros u Vrnjačkoj Banji naneli teške telesne povrede jednom šesnaestogodišnjaku, saopšteno je iz MUP-a.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Žrtva je sa povredama glave, opasnim po život, danas prebačena bez svesti vozilom hitne pomoći na prijemno hiruško odeljenje OB “Studenica” u Kraljevo, a potom na dalje lešenje u Klinički centar u Kragujevcu.

Njega su oko 01:00 sati na Promenadi pored biblioteke videli prolaznici, kako leži bez svesti, i oni su pozvali policiju i hitnu pomoć.

Kako Kraljevo Online saznaje mladić je pretučen “bokserom”, a njegove povrede su opasne po život.

(Kurir.rs/Kraljevo Online)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: KO NAS TO SNIMA? Ministar Stefanović rešio misteriju o kamerama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track