UBISTVO INVESTITORA: Žabac dobio nanogicu, prebačen u kućni pritvor
Foto: Printscreen

Sud usvojio žalbu Nebojše Tubića

UBISTVO INVESTITORA: Žabac dobio nanogicu, prebačen u kućni pritvor

Crna Hronika -

Meni je pola lobanje plastično, ne mogu svega da se setim. Mogu da iznesem ono što znam, a znam da ga ja nisam ubio i to negiram, rekao je na saslušanju Tubić

Nebojša Tubić Žabac (58) iz Novog Sada, osumnjičen za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom investitoru Spasoju Milićeviću (63) iz Novog Sada, posle četiri meseca prebačen je u kućni pritvor. Na ovu odluku Više javno tužilaštvo se žalilo, pa će konačnu reč dati Vanraspravno veće Višeg suda.

Tubiću je od 10. novembra 2017. pritvor produžavan dva puta. Njegov advokat je početkom marta uložio žalbu i zatražio da njegov klijent tokom istrage nosi nanogicu i boravi u kućnom pritvoru. Sud je tada odbio, ali je sada njegov zahtev usvojen.

- Meni je pola lobanje plastično, ne mogu svega da se setim. Mogu da iznesem ono što znam, a znam da ga ja nisam ubio i to negiram - rekao je na saslušanju Tubić.

Podsetimo, Spasoju Milićeviću, vlasniku zanatske građevinske radnje „Kondor“, drvenom letvom nanete su višestruke teške povrede, a dan nakon napada preminuo je u Urgentnom centru jer mu je stalo srce.

Kurir / S. S.

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track