DA LI IH PREPOZNAJETE: Oni su osumnjičeni za krađe torbi na ulicama Beograda
Foto: Mup

Ukradene stvari pronađene

DA LI IH PREPOZNAJETE: Oni su osumnjičeni za krađe torbi na ulicama Beograda

Crna Hronika -
Osumnjičeni se trete da seriju razbojništava na teritoriji Beograda kada su na uliciprilazili s leđa i građanima otimali torbem kao i za pljačku poštara kome su oteli torbu u prizmelju jedne zgrade

BEOGRAD -Beogradska policija uhapsila je dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su na teritoriji glavnog grada u oktobru ove godine od poštara oteli torbu sa poštarinom i od oštećenih građana, prilazeći im sa leđa, otimali torbe.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo razbojništva i više krivičnih dela teške krađe na drzak način uhapšeni su D. I. (19) i D. T (22). Sumnja se da su oni 27. oktobra ove godine, pratili poštara i u prizemlju jedne zgrade oteli mu torbu sa poštarinom, kao i da su u periodu od 26. do 28. oktobra prilazili oštećenim građanima sa leđa na ulici i otimali im torbe.

Deo predmeta proisteklih iz krivičnih dela pronađen je i vraćen oštećenima građanima, a osumnjičeni će biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. S obzirom da postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni počinili više krivičnih dela razbojništvo i teška krađa na drzak način, policija poziva građane koji ih prepoznaju na fotografiji, da se jave na telefon : 011/2797-517, 011/2797-519.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track