DANAS I SUTRA U KURIRU ISPOVEST JELENINOG MUŽA Čekam da pogledam u oči tog monstruma!
Foto: Damir Dervišagić

Zoran Marjanović očajan

DANAS I SUTRA U KURIRU ISPOVEST JELENINOG MUŽA Čekam da pogledam u oči tog monstruma!

Crna Hronika -

Ja sa Jecinom slikom spavam, ona je ovde sa mnom, i tako će uvek biti. Samo želim da tog nečoveka sretnem i upitam ga kako je mogao da ubije takvu ženu, kaže Zoran Marjanović.

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (32), u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir kaže kako zna da mnogi misle da je upravo on ubica, ali ističe da je s Jelenom imao neverovatnu ljubav i da sada spava s njenom slikom u naručju.

On ističe da mu je zato još teže da čita kako je on kriv za smrt supruge.

Brali cveće- Boli, baš me boli što se tako priča. Verujte da su to nebuloze. Uvek je pitanje zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, i obrnuto. Ja sa njenom slikom spavam i ona je sa mnom ovde. Bili smo veoma vezani. Čak i kada spavamo, a ona oseti da sam ja na drugoj stani, ona se u snu okreće i privije se uz mene - kroz suze priča Jelenin suprug.Marjanović kaže i da je kobnog dana Jelena trebalo da snima novu pesmu.- Tu noć Jeca je trebalo da otpeva novu pesmu. Matrica je bila sprema, postoji njen demo-snimak otpevan i vokalna linija. Kad dođe vreme, pustiću to da se čuje. Te kobne subote trebalo je da snimimo njen pun vokal - kaže nesrećni muž.Međutim, zla sudbina je prekinula sve planove i porodicu zavila u crno. Bilo je to, kaže Marjanović, ovako tog zlokobnog dana.- Naš poslednji dan je bio prelep. Krenuli smo na poljanu da trči, bila je presrećna, prezadovoljna. Kad je otišla, ostao sam s detetom. Više se nismo čuli. Sa ćerkicom sam krenuo kao Jeleni. Lagano. Zastajkivali smo da bi Jana brala cveće. S vremena na vreme gledao sam gde je Jelena i, kad sam primetio da nema njene siluete, zabrinuo sam se. Najpre je prošao jedan čovek sa štapom. Pitao sam ga da li je video devojku koja trči, a on mi je rekao da nije. Onda je prošao drugi čovek na biciklu. Ni on nikoga nije video. Tad je nastala panika. Pomislio sam da nije pala, pa sam sa ćerkom potrčao. Tada je krenula prava agonija. Zvao sam je četiri-pet puta, nije se javljala. Nigde je nije bilo - usplahireno se priseća pevačicin muž.Kaže i da nije odmah otišao u policiju, ali pozvao je prijatelje koji u policiji rade.Brojni udvarači- Kasnije sam ipak otišao u policiju. Odmah sam rekao kumi da pozove sve bolnice. Policiju sam zamolio da lociraju Jelenin telefon. Međutim, rekli su mi da to ide drugačije - navodi Marjanović.On kaže i da onaj ko je ubio Jelenu nije čovek.- To je jedna monstrumčina. Ako je neko ko je nas poznavao, pa je znao za malo dete, pa za mene, i da tako nešto uradi... To je zver. U našem okruženju takvog zverstva nema. Mnogi su joj se udvarali, ali nju to nije zanimalo, jer je bila patrijarhalno vaspitana - kaže Jelenin suprug.Posle svega, ima jednu želju.- Samo bih voleo da mogu na minut da mu pogledam u lice i vidim kako izgleda to nešto što je ovakvoj ženi moglo to da uradi. Nemam reči - skrhan je od bola Marjanović, koji kaže da su policajci tokom zadržavanja od 48 sati bili korektni.- Niko me nije maltretirao. Ma, ne dao bog nikome da doživi ovo što sam ja - zaključuje on.SUTRA Nastavak ispovesti Jeleninog muža: Da li je ubica bio na sahrani

Preteški daniStrašan je bio prvi susret sa ćerkicom

Prvi susret sa ćerkicom po izlasku iz policije posebno mu je bio traumatičan.- Bilo je strašno. Nisam hteo istu noć da je vidim jer sam bio neobrijan, sav nikakav. Nisam želeo da ona na meni vidi nešto što bi je moglo povrediti, da u njenoj glavici bude to nešto strašno, nego sam se sredio i otišao sutradan. Zagrlili smo se. Kad me je ugledala, rekla mi je u množini: „Vi ste“, u smislu ti i mama. Kad sam je zagrlio, tiho me je pitala: „Jesu li našli moju mamu?“ Ona će biti kod mene i Jeleninu mamu ću preseliti kod nas. Želim da svi budemo zajedno.

KURIR POKLANJA VIKEND MAGAZIN: Šta je to ljubav po mišljenju glumaca Anđelke i Andrije

Sa čitaocima Vikend magazina, popularni glumci dele utiske na temu uspeha serije koja im je donela veliku popularnost

Svakog petka dnevne novine Kurir vam poklanjaju Vikend magazin.

U ovom broju pročitajte intervju sa glavnim akterima popularne serije Andrija i Anđelka.

Donosimo vam savete kako da se podmladite pomoću trikova i šta da nosite ovih dana.

Čitajte Vikend magazin petkom u Kuriru, jer tako počinje savršen vikend!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track