KRIJUMČARENJE MIGRANATA: Jedna osoba privedena, osmoro dobilo po dve krivične prijave!
Foto: Think

Subotica

KRIJUMČARENJE MIGRANATA: Jedna osoba privedena, osmoro dobilo po dve krivične prijave!

Crna Hronika -
Osumnjičeni A. A, se tereti da je u svom vozilu, od Beograda do Horgoša, prevozio četvoro migranata, dok se preostala osmorica osumnjičenih terete da su, krajem jula i početkom avgusta ove godine, u osam putničkih vozila, krijumčarili 24 državljana Sirije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Regionalnog centra u Subotici odredili su zadržavanje do 48 sati A. A. (1988) iz Beograda, i podneli po dve krivične prijave protiv osmorice muškaraca iz Beograda, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Osumnjičeni A. A, se tereti da je u svom vozilu, od Beograda do Horgoša, prevozio četvoro migranata, dok se preostala osmorica osumnjičenih terete da su, krajem jula i početkom avgusta ove godine, u osam putničkih vozila, krijumčarili 24 državljana Sirije.

Vozila su uz potvrdu privremeno oduzeta, a strani državljani su po hitnom postupku privedeni prekršajnom sudiji koji im je izrekao odgovarajuće kazne.

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kanjiži podneli su krivičnu prijavu protiv dvojice muškaraca sa područja Kanjiže.

Oni su osumnjičeni da su počinili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, tako što su 3. avgusta ove godine, u dva putnička vozila krijumčarili devet državljana Sirije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja