KRILI DŽIP KAO MINI KANTRIMENA: Isekli auto kojim je pregažena Novosađanka, trojica uhapšena!
Foto: MUP

Delove prodali topionici

KRILI DŽIP KAO MINI KANTRIMENA: Isekli auto kojim je pregažena Novosađanka, trojica uhapšena!

Crna Hronika -
N. K. (1982), D. V. (1973) i P. R. (1975) iz Sremske Mitrovice, se terete da su isekli u delove auto kojim je Goran Šarac usmrtio Novosađanku

NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, uhapsila je tri osobe, zbog sumnje da su pomogle Goranu Šarcu, koji je udario Novosađanku Mariju Milišić (28) na Somborskom bulevaru, a zatim pobegao sa lica mesta.

N. K. (1982), D. V. (1973) i P. R. (1975) iz Sremske Mitrovice, se terete da su isekli u delove "džip čiroki" kojim je Šarac udario devojku. Sumnja se da su isečene delove vozila prodali topionici kako bi prikrili tragove krivičnog dela.

Uz krivičnu prijavu koja ih tereti za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, sva trojica biće dovedena na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Foto: Slađana Stojanović
Foto: Slađana Stojanović

Marija Milišić (28) iz Novog Sada izgubila je život u saobraćajnoj nesreći kada je, dok je pretrčavala ulicu, na nju naleteo automobil, a zatim je taksi vozilo koje se kretalo iza tog vozila prešlo preko nje.

Hrvatski MUP još ranije za Šarcem je raspisao poternicu zbog razbojništva koje je počinio u susednoj državi.U poternici MUP Hrvatske koju je izdao Županijski sud u Rijeci napisano je da se radi o naoružanoj osobi, koja je izrazito opasna i sklona pružanju otpora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track