OČAJ PORODICE UBIJENE KONOBARICE: Krvnik ju je ubio jer nije htela s njim!
Foto: Printskrin Fb I Kurir Daktilo

Tuga u Kraljevu

OČAJ PORODICE UBIJENE KONOBARICE: Krvnik ju je ubio jer nije htela s njim!

Crna Hronika -
On ju je mesecima proganjao, slao joj poruke, dolazio u kafić, ali ga je ona sve vreme odbijala, priča Vujadin Vasić (29), suprug Ivane Ilić (24)

KRALJEVO - Porodica Ivane Ilić (24) iz čačanskog sela Katrga, koju je pre dva dana u kafiću u centru Kraljeva ubio Predrag Pavić (72), inače njen komšija, tvrdi da je ubica Ivanu mesecima proganjao jer je bio zaljubljen u nju, a da ju je hladnokrvno ubio jer mu ona nije uzvratila ljubav.- Taj čovek živi na 100 metara od naše kuće... Moju Ivanu je maltretirao, nudio joj novac da bude sa njim, svi smo to znali. Ali ona ga je odbijala. Slao joj je odvratne poruke, ne smem ni da kažem kakve su gadosti tu pisale. Ivana mi je pokazala te poruke. Verovatno je u trenutku ludačke ljubomore rešio da je ubije - priča za Kurir Ivanin suprug Vujadin Vasić (29).Jedva preživljavajuOn objašnjava da je Ivanu svakodnevno pratio na posao i nazad, ali je poslednjih nekoliko dana bio odsutan.- Morao sam da odem na Kosovo, odakle sam poreklom. Nije me bilo svega nekoliko dana i Predrag je to iskoristio. Pratio ju je i dogodila se tragedija - kaže očajni Vujadin.Ivana je u trošnoj kući živela sa suprugom, ćerkicom iz prvog braka, majkom, dve sestre i očuhom.- Predrag je bio potpuno poludeo za Ivanom, više nismo znali kako da ga odvratimo od nje. Više puta sam ga upozoravao da se okane Ivane. I prošle nedelje sam išao kod njega kući da popričam sa njim i da ga zamolim da je više ne zove, ne prati i ne proganja. Rekao mi je da će sve biti u redu - priča kroz suze očuh Nebojša Marković.Branio se ćutanjemOn negira da je Ivana ubici dugovala novac.- Kakve pare, kakvi bakrači. Eto, videli ste u kakvoj kući živimo, skromnije ne može. Da je Ivana uzimala novac, to bi se valjda negde videlo - ogorčen je Marković i dodaje da je Ivanina majka Mira doživela šok nakon zločina, zbog čega je hitno prebačena u bolnicu.Kako saznajemo, Pavić se na saslušanju kod tužioca branio ćutanjem, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Sestra JovanaTREBA GA SPALITIIvana nije pričala svima, ali se meni žalila da Pavić obleće oko nje i nasrće. Ljutilo ga je što ga odbija. Bruka, mogao je da joj bude pradeda, a on trčao za njom. Nikad ne bi bila s njim u vezi, to se on samo po selu hvalio. Treba ga sada pustiti iz zatvora i spaliti javno, za primer - ojađeno priča Jovana, sestra ubijene Ivane.

Mijojla Pavić šokirana zločinomŽENA UBICE: ĐAVO JE DOŠAO PO SVOJEPavić je selu poznat kao bogat domaćin. Bavio se zemljoradnjom, stočarstvom i povrtarstvom. U dvorištu dve kuće, dva automobila, kombi, nekoliko poljoprivrednih mašina, a u staji krave i volovi.- Šta mu je to trebalo... Imamo sve, da živi i uživa. Radili smo malo u inostranstvu, a ovde svi na poljoprivredi, on, naša deca i ja. On se gospodio, imućan čovek, voleo je život. Išao je kad je hteo i gde je hteo i sad zapečatio sudbinu zatvorom, umesto da se igra sa unučićima i uživa. Došao đavo po svoje izgleda... Pričaju ljudi svašta po selu, ali ja ne znam zašto je to učinio. Nisam videla kad je uzeo pištolj - kaže Pavićeva supruga Mijojla.

Pratite KURIR na VAJBERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track