OPLJAČKANA ZLATARA U CENTRU NIŠA: Lopovi preko krova došli do nakita
Foto: Fonet/Ilustracija

Sačekali prodavačicu

OPLJAČKANA ZLATARA U CENTRU NIŠA: Lopovi preko krova došli do nakita

Crna Hronika -
Pljačkaši su radnici zapretili pištoljem da otvori sef i da iznese zlato. Onda su pokupili sav zlatni nakit

NIŠ - Dvojica naoružanih lopova opljačkali su jutros u 9 časova zlataru slovenačke „ Zlatarne Celje“, koja se nalazi na početku Kopitareve ulice u strogom centru Niša i odneli dosta skupocenog zlatnog nakita i satova.

Maskirani lopovi su u zlataru ušli preko krova susedne zgrade i sačekali da prodavačica dođe na posao.- Lopovi su već bili u zlatari kad je radnica došla. U okolini zlatare se nalaze mnogobrojni kafići jer je to početak popularnog „Kazadžijskog sokačeta“. Tu su i butici, ali niko od zaposlenih nije primetio ništa čudno. Niti se uključivao alarm.

Pretpostavljamo da su u zlataru ušli noću preko krova. Pljačkaši su radnici zapretili pištoljem da otvori sef i da iznese zlato. Onda su pokupili sav zlatni nakit. Nju su zaključali u WC. Nisu je povredili- kaže sagovornik iz niške policije.

On dodaje da je jedan od lopova izašao kroz vrata zlatare, dok je drugi, najverovatnije, pobegao preko krova. Niška policija nije mogla da saopšti kolika je vrednost opljačkanog nakita jer je u toku uviđaj.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track