SUROVA SMRT: Šire bunar da bi izvukli leš ubijenog
Foto: Nebojša Mandić Ubistvo, Ubijen, Bunar

Kopaju 30 metara ispod zemlje

SUROVA SMRT: Šire bunar da bi izvukli leš ubijenog

Crna Hronika -
Leš je nađen na dubini od oko 30 metara. Preko njega je bio nabacan šut i puni džakovi. Nesrećnom čoveku je samo virila glava

SMEDEREVO - Telo Živojina Joksića (50) iz Smedereva, kog je u utorak ubio Predrag Stefanović (49), pa bacio u zapušteni bunar u selu Orešcu, još nije izvađeno. Kako saznajemo, bunar mora da se širi nekoliko metara kako bi leš bio izvučen.

- Leš je nađen na dubini od oko 30 metara. Preko njega je bio nabacan šut i puni džakovi. Nesrećnom čoveku je samo virila glava. Pripadnici Žandarmerije i vatrogasci angažovani su na izvlačenju tela, a otkopavanje otežava šut. Bunar se sada širi nekoliko metara kako bismo konačno mogli da priđemo i izvučemo telo a da se ono ne raspadne - kaže naš sagovornik.Kako je Kurir ranije pisao, pretpostavlja se da je Stefanović Joksića ubio zbog dugova.

- Stefanović je Joksiću dugovao oko 20.000 evra, a kako je Joksić tražio da mu vrati novac, nasilnik ga je namamio u svoju kuću. Kako je dosad utvrđeno, sumnja se da je Stefanović najpre ispalio pet-šest hitaca u Joksića u letnjoj kuhinji u dvorištu. Potom ga je odvukao u hladnjaču, a kako je ranjeni i dalje bio živ, pucao je u njega još nekoliko puta. Kad je video da je žrtva mrtva, otišao je i odvezao kola, pa ih zapalio - kaže naš izvor. (J. R. - Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja