VIDEO STRAVIČAN UDES U MAKEDONIJI: Na ovom mestu je stradala porodica starešine Hrama Svetog Save
Foto: Printscreen Youtu

Sveštenik teško povređen

VIDEO STRAVIČAN UDES U MAKEDONIJI: Na ovom mestu je stradala porodica starešine Hrama Svetog Save

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je reno megan srpskih registracija koji je vozio Radivoje Panić udario u zadnji deo vozila " fiat dublo" đevđelijskih tablica, skrenuo s puta i udario u metalni stub

SKOPLJE - Supruga i dvoje dece starešine Hrama Svetog Save Radivoja Panića stradali su u teškojsaobraćajnoj nesreći, koja se desila kod Đevđelije u Makedoniji, rano jutros oko 7 sati na putu Demir Kapija-Đevđelija. Starešina Panić, koji je bio za volanom, teško je povređen.

Nesreća se dogodila rano jutros kada je reno megan srpskih registracija koji je vozio Radivoje Panić udario u zadnji deo vozila " fiat dublo" đevđelijskih tablica, skrenuo s puta i udario u metalni stub. Od zadobijenih povreda na mestu nesreće poginula je Tijana P. (45), a u medicinskom centru Đevđelija povredama su podlegla njena deca, sin N. P. (18) i desetogodišnja devojčica.

Sveštenik Radivoje Panić je, zbog teških telesnih povreda, prebačen u Klinički centar u Skoplju. Prema podacima makedonske policije u drugom vozilu niko nije stradao.

Porodica Panić, koja je nastradala, krenula je na put u Grčku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja