ZA LIKVIDACIJU BJELANOVIĆA PLAĆENO 50.000 EVRA: Novi detalji o ubistvu u Mileševskoj!
Foto: Stefan Jokić

KURIR OTKRIVA

ZA LIKVIDACIJU BJELANOVIĆA PLAĆENO 50.000 EVRA: Novi detalji o ubistvu u Mileševskoj!

Crna Hronika -
Vladimir Bjelanović usmrćen jer se zamerio pripadniku jednog beogradskog kriminalnog klana u poslu s drogom. Za likvidaciju su angažovani bivši osuđenik Stefan Blagojević (25) i Predrag Ratković (40), koji su u međuvremenu uhapšeni

Podrška RatkovićuBRATE, NE DAJ SE!Posle hapšenja Predraga Ratkovića na njegovom Fejsbuk profilu oglasili su se prijatelji, koji mu, uprkos svemu, pružaju podršku. „Užičani su uz tebe“, „Ne daj, se brate“, „Niko ti ne može ništa sa takvim stavom i duhom“, „Peđa je brat i ljudina“, samo su neki od komentara na Ratkovićevom zidu. Iako su prijatelji uz njega, veliki broj virtuelnih drugara ipak je odlučio da izbriše Ratkovića iz liste prijatelja.

Profesionalna ubistvaČESTE LIKVIDACIJEPoslednjih meseci izvršeno je više profesionalnih likvidacija. Aleksandar Joksić (34), zvani Joksa, vođa Partizanove navijačke grupe Jang bojs, ubijen je krajem septembra ispred zgrade u Rakovici. Ðorđe Mančić (29), zvani Čume, iz Šapca ubijen je u centru tog grada u Karađorđevoj ulici. Dragan Jelinović Jelke (58), vlasnik kluba „Kabare rouz“ na Senjaku, poginuo je u eksploziji bombe postavljene pod njegov „audi A8“ na Bežanijskoj kosi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track