ZORICA, MAJKA UBIJENE PEVAČICE: Da vidim Jecinog ubicu, pa da umrem!
Foto: Damir Dervišagić

Unuka joj je jedini smisao života

ZORICA, MAJKA UBIJENE PEVAČICE: Da vidim Jecinog ubicu, pa da umrem!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Živim za taj dan da ubica moje Jelene bude uhvaćen, makar mi to bilo poslednje u životu... Želim da ga vidim, pa ne bih žalila da umrem. Ne znam šta da mislim, koja je to osoba koja je tako zverski mogla da ubije moju Jelenu. Priča se svašta, a ja jedino verujem policiji, samo njima“, rekla Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene Marjanović.

Zorica demantuje da je u svađi sa Marjanovićima i navodi da ne zna ko plasira takve dezinformacije.

JELENIN ŽIVOT U 10 SLIKA: Zorica Krsmanović o detinjstvu ubijene pevačice

- Priča se svašta, da sam u svađi sa Marjanovićima, pa da mi brane da pričam za medije o Jeleni. Sve su to najobičnije laži, neko je hteo da nas zavadi, a mi smo u kontaktu sve vreme. Da mi bilo ko zabrani da pričam o Jeleninoj smrti, ne znam šta bih mu uradila. Sa ovim sam sve rekla. Noćima ne spavam, i stalno preispitujem sebe i razmišljam ko je i zašto na takav način ubio moju Jelenu. Znam samo da su se Zoran i moja Jelena mnogo voleli i bili nerazdvojni. Svuda su išli zajedno, ona, Zoran i njihova ćerka - rekla nam je majka ubijene pevačice, koju smo zatekli u njenoj porodičnoj kući u beogradskom naselju Borča.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Prema njenim rečima, ništa nije ukazivalo na tragediju, a u prilog tome govori i činjenica da joj se Jelena neposredno pre smrti poverila kako ima zakazane tri svirke.

- Jeca mi je neposredno nego što je ubijena pričala da je ugovorila tri svadbe, imala je planove za budućnost. Nije mi se žalila da ima bilo kakve probeme, čak naprotiv. Bila je puna života i radosti - ispričala nam je Zorica dok je brisala suze. Potom je dodala da joj je sad trenutno, pored hvatanja ubice, mala Jana jedini smisao života.

- Trudimo se oko Jane, ali zna i da bude teško, pogotovo kada se vidi koliko ona pati za majkom. Stalno pita kada će joj mama doći i što je nema - navodi Zorica Krsmanović.

Foto: Jelena Rafailović
Foto: Jelena Rafailović

Svekar pokojne Jelene Vladimir Marjanović je istakao da se nada da će policija uhvatiti ubicu što pre i ponovio da nisu u zavadi sa Jeleninom majkom. - Zorici smo rekli da se ništa nije promenilo, da je sve isto, kao i kada je Jelena bila živa. Naša kuća je uvek otvorena za nju, a imamo veliko razumevanje za njenu tešku bolest. Želja nam je da mala Jana doživi što manje stresova - dodao je Jelenin svekar.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track