DAJANA HVALI NASLEDNIKA, BIVŠEG MUŽA NE POMINJE: Moj sin sve kapira, pratio je i izbore!
Foto: Printskrin

Posvećena majka

DAJANA HVALI NASLEDNIKA, BIVŠEG MUŽA NE POMINJE: Moj sin sve kapira, pratio je i izbore!

Stars -

Otkako se razvela od Žike Jakšića, Dajana Paunović se sve češće pojavljuje u javnosti.

Počela je da vodi emisiju na jednoj televiziji, slobodno vreme posvećuje svom sinu Dušanu i izlascima sa drugaricama, a kaže da joj promene prijaju.

"Hvala bogu, promene su nabolje, očekujem neka lepa dešavanja u budućnosti, a već se i dešavaju", kaže Dajana i osvrće se na svoj trenutni posao.

"Ja sam već vodila formu jutarnjeg programa, tako da sam se samo vratila svom poslu, pevanje sam ostavila negde po strani i tamo neka ostane. Ima lepih pesama, lepih spotova, to je ono što je meni drago. Radim ono što volim, zadovoljna sam", kaže pevačica, koja trenutno radi kao voditeljka.

Kada se razvela od Žike Jakšića, zajedno su objavili saopštenje za javnost, a na pitanje da li joj je bivši suprug zamerio što je prešla na konkurentsku televiziju, kaže:

"Joj, ne znam, zaista ne bih o tome, ne bih pominjala bivšeg muža ni da li mi je neko nešto zamerio", kaže Dajana, a na našu konstataciju da o bivšima govori sve najbolje, dodaje: "Naravno, tako je. Sve najbolje, naravno".

Dajana dosta vremena provodi sa svojim sinom Dušanom.

"Posvećena sam mu dosta, otkada se rodio mu se posvećujem i trudim se da učestvujem u svakom segmentu njegovog odrastanja, da budem prisutna jer ne želim da propustim nešto. On će brzo porasti, već sada ima pet godina i ja ne mogu da verujem da već treba da ga upišem u predškolsko. On je sada najinteresantniji i najzabavniji. Uživam", kaže Paunovićeva i dodaje:

"Sve ga interesuje, sve kapira, sada je propratio izbore onako dobro, iako ima pet godina, voli Đokovića. Inteligentan je veoma, mislim naravno da svaka majka svog sina hvali, ali zaista jeste tako, mudar je dečak".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DAJANA PROGOVORILA O RAZVODU SA ŽIKOM: Bivšem mužu želim svu sreću!

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track