Kadija se uplašio: Dobio sam preteće poruke!

Društvo

Autor:

Policija je preuzela mobilni telefon i kartica kako bi pokušala da utvrdi s kojih adresa su stizale preteće poruke

Kadmi, foto vijesti.me

(Foto: Vijesti.me)

PODGORICA - Vlasnik Etno sela Kadmi na Njegušima Milo Kadija, koji je iz svog restorana jer su Srbi izbacio Veselinku Rajković iz Podgorice, njeno petoro maloletne dece i monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske, prijavio je cetinjskoj policiji da je tokom dana dobio više pretećih SMS poruka.

Policija je, kako je objavio portal Vijesti, preuzela mobilni telefon i kartica kako bi pokušala da utvrdi s kojih adresa su stizale preteće poruke.

Kadija je izbacio iz svog restorana Veselinku Rajković iz Podgorice i njeno petoro maloletne dece, kao i jednu monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske, jer, kako je kazao, ne podnosi Srbe i Srpsku pravoslavnu crkvu.

Rajković je Vijestima rekla da je sa decom i njihovom verskom učiteljicom, u povratku iz posete manastiru na Prevlaci, svratila u restoran Kadmi u Etno selu na Njegušima, ali im je prišao Kadija i rekao da za njih u tom lokalu nema obroka.

Prvo smo pomislili da se šali sa nama. On je, međutim, upitao monahinju da li radi za srpsku crkvu, na šta mu je ona kratko potvrdno odgovorila, da bi Kadija nakon toga kazao da za nas u restoranu nema hrane, jer je tu sve crnogorsko, navela je Rajković.

Kadija je, prema njenim rečima, potom zatražio da napuste restoran.

Kadija je Vijestima potvrdio da je izbacio iz svog restorana monahinju i majku sa petoro dece.

On je kazao da je to uradio jer je crnogorski nacionalista i da Srbi ne mogu da jedu u njegovom restoranu.

Napišite da sam crnogorski nacionalista i da Srbi ne mogu da jedu kod mene, rekao je Kadija Vijestima, posle čega je, kako se navodi, uputio niz pogrdnih naziva za sveštenike SPC.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (12)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • zajedno ko jedan

  zajedno ko jedan

  Tom Fasisti Kadiji nece ni faliti ni dlaka sa glave, cak ce ga sta vise i slaviti ko junaka dole...i dok mi ovde isterujemo neku pravdu i krstimo se, crnogorska "Braca" ce i dalje jesti u studentskim menzama, otimati budzetska mesta i placati skolarine kao i mi, dobijace radna mesta pre nas... i sto je najgore zasticeni su kao beli medvedi. Zapitaj ... više te se malo zasto je to tako? Prave nas budalma. I jos nesto ja sutra da pridjem i opsujem Crnogorca na ulici, pandur bi mi prvo bubrege odbio a zarim bi me osudili i lezao bi minimalno 6 meseci u mardelju.

  63 Odgovori 
 • srpkinja

  srpkinja

  A nije se uplasio kada je isterao srpkinju sa malom decom.Sram ga bilo.Obican ljudski talog.Ponasa se prema Srbima kao nacista.U zatvor sa njim.

  58 Odgovori 
 • gračak

  gračak

  E , najluđe u sveu je da će još dobiti zaštitu od vlasti kao veliki junak kome zlotvori na pravdi boga prete .

  56 Odgovori 

Poslednji komentar

 • IvanaKK

  IvanaKK

  Pa...nije da opravdavam ovakve stvari, ali da budemo realni, zasluzio je sve sto ga je snaslo.

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!