Povratnica

Kristina Bekvalac ljubi bivšeg muža u Parizu

Stars

Sestra Nataše Bekvalac otputovala u Francusku s ocem njene ćerke Petre, čime je potvrdila da su obnovili vezu, o čemu je Kurir već pisao sredinom prošle godine

Kristina Bekvalac i Ivo Martinović u gradu svetlosti

Kristina Bekvalac i Ivo Martinović u gradu svetlosti

Bivši, sadašnji, budući!
Kreatorka i stilistkinja Kristina Bekvalac pre nekoliko dana otputovala je u Pariz, a društvo joj, pored sestre Nataše Bekvalac, pravi i njen bivši muž, arhitekta Ivo Martinović. Oni će u glavnom gradu Francuske ostati nedelju dana, a tamo će proslaviti i Dan zaljubljenih. Kurir je pre pola godine pisao o njihovom pomirenju kad su se zajedno pojavili na Natinom nastupu na beogradskom splavu „Bolivud“. Još tada nam je bilo jasno da su obnovili svoju vezu, a putovanje u Grad svetlosti samo je potvrdilo ono što smo mi prvi znali.

- Njima je zaista mnogo lepo. Odrasli su ljudi i shvatili su da su sve te nesuglasice koje su nekad imali totalno trivijalne u odnosu na to šta osećaju jedno prema drugom. Ponovo su zajedno, a njihova ćerkica Petra je sigurno mnogo srećna jer često viđa roditelje na okupu - kaže naš dobro obavešten izvor blizak ovom paru.

Inače, sestre Bekvalac su se u Pariz uputile zbog Natašinog koncerta, koji će popularna pevačica ovih dana održati u blizini Ajfelovog tornja. Pored toga, Nata je u Parizu za 14. februar zakazala i snimanje spota za svoju novu pesmu „Sluškinja“.

(M. V.)

Bivši muž grli Kristinu čuvenim zagrljajem „ala mrka“ zoom Bivši muž grli Kristinu čuvenim zagrljajem „ala mrka“

Ivo fotka Natašu Bekvalac u Parizu zoom Ivo fotka Natašu Bekvalac u Parizu

Kurir 22.6 2012 zoom Kurir 22.6 2012
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (19)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • BB

  BB

  " Kreatorka i stilistkinja" Kristina Bekvalac!? Svako ko nije pevač, a nema neko konkretno zanimanje, on(a) je kreatorka i stilistkinja, jer za takvo zanimanje nije neophodna škola, pa nam je Srbija puna kreatora!

  64 Odgovori 
 • milica

  milica

  vidi ga isti sulejman

  51 Odgovori 
 • srdjan

  srdjan

  A KO JE TA KRISTINA,PA STA AKO JE SESTRA JEDNE PEVECICE AMAN BRE LJUDI

  42 Odgovori 

Poslednji komentar

 • iva

  iva

  ala si se ti uplasila od zivota coveve! nadam se da si zgrabila svog coveka i naterala ga da ti napravi jedno dete a ti nemoj nista da radis, samo kuvaj i gledaj turske serije. FUJ!

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji, niti razmatramo tu mogućnost Slavenko Terzić ambasador Srbije u Rusiji

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!