Povratnica

Kristina Bekvalac ljubi bivšeg muža u Parizu

Stars

Sestra Nataše Bekvalac otputovala u Francusku s ocem njene ćerke Petre, čime je potvrdila da su obnovili vezu, o čemu je Kurir već pisao sredinom prošle godine

Kristina Bekvalac i Ivo Martinović u gradu svetlosti

Kristina Bekvalac i Ivo Martinović u gradu svetlosti

Bivši, sadašnji, budući!
Kreatorka i stilistkinja Kristina Bekvalac pre nekoliko dana otputovala je u Pariz, a društvo joj, pored sestre Nataše Bekvalac, pravi i njen bivši muž, arhitekta Ivo Martinović. Oni će u glavnom gradu Francuske ostati nedelju dana, a tamo će proslaviti i Dan zaljubljenih. Kurir je pre pola godine pisao o njihovom pomirenju kad su se zajedno pojavili na Natinom nastupu na beogradskom splavu „Bolivud“. Još tada nam je bilo jasno da su obnovili svoju vezu, a putovanje u Grad svetlosti samo je potvrdilo ono što smo mi prvi znali.

- Njima je zaista mnogo lepo. Odrasli su ljudi i shvatili su da su sve te nesuglasice koje su nekad imali totalno trivijalne u odnosu na to šta osećaju jedno prema drugom. Ponovo su zajedno, a njihova ćerkica Petra je sigurno mnogo srećna jer često viđa roditelje na okupu - kaže naš dobro obavešten izvor blizak ovom paru.

Inače, sestre Bekvalac su se u Pariz uputile zbog Natašinog koncerta, koji će popularna pevačica ovih dana održati u blizini Ajfelovog tornja. Pored toga, Nata je u Parizu za 14. februar zakazala i snimanje spota za svoju novu pesmu „Sluškinja“.

(M. V.)

Bivši muž grli Kristinu čuvenim zagrljajem „ala mrka“ zoom Bivši muž grli Kristinu čuvenim zagrljajem „ala mrka“

Ivo fotka Natašu Bekvalac u Parizu zoom Ivo fotka Natašu Bekvalac u Parizu

Kurir 22.6 2012 zoom Kurir 22.6 2012
>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sredozemlje postaje masovna grobnica, na granicama se vide užasne scene Martin Šulc, predsednik Evropskog parlamenta

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!