Građevinari, javite se

Ljudi, ajde da Janku izgradimo kuću

Društvo

Autor:

Prikupljena pomoć za izgradnju montažne kuće za Janka Maglockog (18), koji je ostao sam posle smrti mame i bake, koja ga je donedavno čuvala

janko maglocki, kuća, izgradnja, pomoć

Janko s nestrpljenjem čeka nov dom

BEOGRAD - Čekamo najbolju ponudu!
Kurir poziva sve građevinare, koji prave montažne kuće, da se jave našoj redakciji i ponude najbolje uslove koje mogu, pa da zajedno obradujemo Janka Maglockog (18), dečaka bez porodice!

Prošla su puna tri meseca otkako je Kurir prvi put objavio tekst o Janku, momčiću iz Samoša, koji je ostao bez igde ikoga.

Njegova nesrećna sudbina potresla je milione srca u Srbiji! Prvi članak o ovom skromnom mladiću u Kuriru pročitalo je milion ljudi, još 300.000 na našem veb-sajtu, a 30.000 korisnika Fejsbuka postavilo je tekst na svoj profil!

Podsetimo, Janku je u saobraćajnoj nesreći poginula mama, kad je imao samo četiri godine, a da tuga bude veća, on je bio kraj nje dok je ona umirala na putu. Otac ga je ostavio pre osam godina, ujak mu se udavio, a i baka koja ga je čuvala nedavno je umrla. Od tada dečak živi potpuno sam, bez igde ikog. Ali najgore je što on jedva da ima krov nad glavom. Njegova trošna kućica nema čak ni kupatilo, a uslovi za život su katastrofalni, nedostojni čoveka.

Nada u bolje sutra pojavila se posle pisanja Kurira, kada je Janka posetio ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić, koji mu je obećao novu kuću. Rečeno - učinjeno: Ministarstvo rada i socijalne politike, Alfa banka, Beotaksi i humani čitaoci Kurira sakupili su sav novac potreban da se Janku Maglockom konačno promeni život i sagradi kuća!

Građevinari, sad je red na vas da u što kraćem roku i što povoljnije izgradite kuću!

Rasim Ljajić zoom Rasim Ljajić

Janko: Ljajiću, dođi na useljenje

- Ma, ništa me ne pitajte, jedva čekam da mi dođu radnici, svaki dan mi je kao večnost dok čekam, mnogo sam nestrpljiv. Ne znam kako da se zahvalim svima koji mi pomažu. Pozivam ministra Ljajića da dođe na useljenje čim mi naprave kuću. Da nije njega, ja bih i dalje ostao da sanjam kupatilo i kadu. Jedva čekam svoj novi dom - nestrpljiv je Janko.

Dajte dobru ponudu

Građevinari, vaše ponude šaljite na redakcija$kurir-info.rs, silvija.slamnig$kurir-info.rs, ili se javite na telefone 011-3240-551 ili 062-8000-315

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (11)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • duxoni

  duxoni

  Bravo za Kurir i Ljajica a sve najbolje zelim Janku

  37 Odgovori 
 • ckaljinac

  ckaljinac

  Ja smatram ovog coveka,gosp.Ljaljica,jednog od najboljih politicara koja je Srbija ikad imala...LJALJICA ZA PREDSEDNIKA SRBIJE...

  36 Odgovori 
 • Nidza2606

  Nidza2606

  Moje duboko postovanje svim dobrim ljudima u ovoj akciji!! Jos uvek ima nade za covecantsvo..

  36 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Z

  Z

  Uze mi reč iz usta. Jedan od retkih koji ima moral i čast. Svaka mu čast. Stalno pokazuje koliki je Čovek, za razliku od svih onih moralnih i ljudskih kreatura koje prave cirkus oko podele vlasti, on je odbio Nikolićevu ponudu da uđe u vladu. Za predsednika!!!

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Hrvatska, koja „Oluju“ slavi kao državni praznik, nema nikakvo moralno pravo da Srbiji drži bilo kakve lekcije Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!