Filmsko hapšenje

Lopov jednog policajca ranio, drugog ujeo!

Crna Hronika

Autor:

Bežeći od potere, Danijel M. (22) na samo stotinak metara od zgrade MUP skočio sa trećeg sprata, a onda napao inspektore

Danijel M., ujeo policajca, ranio policajca, Ljermontova ulica

Policija privodi osumnjičenog Danijela M.

BEOGRAD - Drama na Konjarniku!
Filmsko hapšenje, kakvo se ne pamti u Beogradu, dogodilo se juče samo stotinak metara od stanice policije u Ljermontovoj ulici! Bežeći od potere, Danijel M. (22), osumnjičen za krađu kola, ispalio je hitac u inspektora B. V. i ranio ga u šaku, a njegovog kolegu je ujeo za nadlakticu i odgrizao mu komad mesa!

Sve je počelo kada su inspektori došli na vrata iznajmljenog stana na trećem spratu zgrade u Ljermontovoj.

- Danijel je kroz špijunku video da su ispred vrata policajci, pa je pokušao da pobegne kroz prozor. Za to vreme, njegova devojka je stajala na vratima kako policajci ne bi mogli da uđu - ispričao je jedan komšija.

Danijel je munjevito preskočio ogradu terase, spustio se na terasu na drugom sprata, a onda s klima-uređaja sišao na gelender stana Nade Božović.
- Kad sam se okrenula, zamalo sam pala u nesvest! Neki mladić se držao za ogradu rukama, a za pojasom mu je bio pištolj. Viknula sam: „Ko si ti?“, a on je ćutao i gledao me. Zatim je skočio na zemlju i zapucao prema policajcima koji su mu se približili - priča Nada.

Danijel je stigao da ispali samo jedan metak.
- Odmah su ga oborili, a ja sam videla kako je jednom inspektoru krvava ruka. Kad su pokušali da mu stave lisice, on je kao zver ugrizao inspektora! Ja sam tada dodala peškir policajcima - ispričala je Nada.

Zgrada u Ljermontovljevoj ulici zoom Zgrada u Ljermontovljevoj ulici


Ortak pobegao kroz šaht?

Neke komšije su rekle da je s Danijelom M. u stanu bio još jedan muškarac, koji je pobegao kroz šaht.

U policiji su to demantovali.
- To nije tačno, što se može videti i po šahtovima ispred zgrade, koji su svi zavareni. U stanu je bilo samo njih dvoje - kaže sagovornik Kurira iz MUP i dodaje da je Danijel ranio policajca tako što mu je oteo pištolj.

Kukao je: „Neću više nikad!“

- Dok su ga vezivali lisicama, Danijel je počeo da kuka i viče: „Pustite me! Ne dirajte me! Neću više ništa da radim“ - kaže Nada Božović.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (16)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • badza

  badza

  @setac:zar nisi na Kalemegdanu.Stap u ruke i brzo u setnju.

  24 Odgovori 
 • pejka

  pejka

  moj staford luj je ujeo popa jer mi nismo bili u kuci,i branio je posed od coveka koji se nije ni najavio ni zvonio na interfon,samo je banuo na kapiju kao da je kuca njegova.jedva sam se izvuko sa 40000din kazne a da ne uspavam,tj.ne ubijem kuce koje volim najvise na svetu.a ovaj gricnuo policajca i nece da plati nista

  16 Odgovori 
 • Srbin

  Srbin

  ma batali ga, vidis da samo menja nick-ove i udara minuse a sebi pluseve!

  15 Odgovori 

Poslednji komentar

 • duki

  duki

  kad vidim ove fotografije sticem utisak da je covek spajdermen....ali eto dao mi je ideju za evakuaciju u slucaju pozara ako mi vatra zahvati npr vrata stana prvo... :)

  3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!