MAJA MARIJANA: Žena koja ostavi nasilnika završi u čitulji!

MAJA MARIJANA: Žena koja ostavi nasilnika završi u čitulji!

Stars -
Žena koja zbog nasilja odluči da ostavi muža završi ili na ulici ili u čitulji. Žena je žena, nebitno čime se bavi, rekla je pevačica

Pevačica Maja Marijana ponovo je progovorila u javnosti šta misli o nasilju u porodici. Ona je ovoga puta otvorila dušu i na pitanje šta misli o nasilju nad ženama.

"Ne volim da pričam o svom privatnom životu. Ako ste mislili da ćete dobiti neke detalje od mene, ja vam ih neću dati jer imam svoje rezloge. Isto tako mislim da nasilje nad ženama mora da prestane da bude tabu tema i da se Balkan konačno suoči sa tim problemom. Žena koja zbog nasilja odluči da ostavi muža završi ili na ulici ili u čitulji. Žena je žena, nebitno čime se bavi", rekla je Maja.

Podsetimo, pevačicu Maju Marijanu posle kraće svađe pretukao je suprug Mladen Šmakić, dobila je nekoliko jakih udaraca, a lekari joj konstatovali potres mozga, rasečenu usnu i otekline na obrazima.

"Mladen mi je udario šamar, ali ne želim da podnosim nikakvu krivičnu prijavu protiv njega, niti da ga teretim. Ne želim to da uradim zbog naše ćerke, ipak je on njen otac", ovo je, nezvanično, u policiji izjavila pevačica Marijana Radovanović (40), poznatija kao Maja Marijana, na saslušanju povodom šamara koji joj je navodno udario suprug.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track