Krvi do kolena

Masakr u Sloveniji: Troje mrtvo i dvoje ranjeno

Crna Hronika

Autor:

Predstavnik policije Leon Kader je potvrdio za javnost da je istraga u toku i da se razlozi napada još ne znaju. U poslednje vreme u Sloveniji je bilo nekoliko sličnih incidenata

Milorad Janić, dva brata, ubistvo,

Krvavi pohod

LJUBLJANA  - U slovenačkom selu Stražišče kod Kranja jedan 69-godišnji muškarac ubio je dve i ranio još dve osobe, nakon čega je izvršio samoubistvo, saopštila je policija.

Taj muškarac je najpre autom došao pred komšijinu kuću, gde je ranio 35-godišnju ženu i 42-godišnjeg muškarca, a potom je "krvavi pohod" nastavio u kući u susednoj ulici, u kojoj je ubio svoju 73-godišnju sestru i njenog 77-godišnjeg muža, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Predstavnik policije Leon Kader je potvrdio za javnost da je istraga u toku i da se razlozi napada još ne znaju. U poslednje vreme u Sloveniji je bilo nekoliko sličnih incidenata.

U naselju Hrustovo kod Velikih Lašča 46-godišnji muškarac ubio je juče godinu dana starijeg geometra, na šta je reagovao i predsednik države Danilo Tirk izrazima zabrinutosti i žaljenja, dodajući da je protiv bilo kakvog nasilja.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ceo svet me zna jer sam zvezdetina, volim da popijem kafu gde me ne znaju Vesna Zmijanac, neprepoznatljiva

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!