Čuvaju lovu za svadbu?

Nataša i Vlada paradajz turisti

Stars

Autor:

Bekvalčeva i Vuksanović uplatili studentski aranžman od 400 evra na Ibici, a smeštaj je više nego skroman

Nataša Bekvalac, Vladimir Vuksanović,

Biće bolje.
Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović, njen dečko, otputovali su na Ibicu. I to u privatan smeštaj. Njih dvoje su aranžmane platili po četiri stotine evra za deset dana! 

Toliko za ovo niskobudžetno putovanje izdvajaju uglavnom studenti, a da li je Nata tražila na rate, u agenciji, (ime poznato redakciji), nisu želeli da kažu.

- Aranžmani koje su uplatili Nataša i Vlada koštaju 400 evra po osobi, a u cenu su uključeni avio-karta i skroman privatan smeštaj na Ibici. U Španiji će ostati deset dana - kaže za Kurir izvor iz turističke agencije.

Da li je to i kod Nate udarila kriza, budući da se do sada pojavljivala isključivo na luksuznim mestima i u hotelima sa mnogo zvezdica, nismo uspeli da saznamo jer nije odgovarala na naše pozive.

Zato smo okrenuli Vladimira, koji je kao pobednik Survajvera nedavno dobio 50.000 evra. On nije želeo da odgovori na pitanje zašto nisu odseli u nekom luksuznom hotelu, odnosno zašto su se odlučili za izuzetno skroman smeštaj i aranžman na Ibici.

- Uživam u svakom trenutku - bilo je sve što nam je poručio sa Ibice.

Možda štekuju lovu za svadbu?

Skromno opremljene prostorije u kojima borave Nataša i Vlada zoom Skromno opremljene prostorije u kojima borave Nataša i Vlada
Skromno opremljene prostorije u kojima borave Nataša i Vlada zoom Skromno opremljene prostorije u kojima borave Nataša i Vlada

Dačina reč poslednja!

Iako je Nataša planirala da na Ibicu povede i ćerku Hanu, o čemu je Kurir već pisao, njen bivši suprug Danilo Ikodinović se tome usprotivio. Danilo nije želeo da joj dozvoli da sa devojčicom napusti zemlju, pa su tako u vodu pali Natini planovi.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nema mogućnosti da se ospori odluka žalbenog veća da se Šešelj vrati u Hag Milan Antonijević Jukom

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!