Čuvaju lovu za svadbu?

Nataša i Vlada paradajz turisti

Stars

Autor:

Bekvalčeva i Vuksanović uplatili studentski aranžman od 400 evra na Ibici, a smeštaj je više nego skroman

Nataša Bekvalac, Vladimir Vuksanović,

Biće bolje.
Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović, njen dečko, otputovali su na Ibicu. I to u privatan smeštaj. Njih dvoje su aranžmane platili po četiri stotine evra za deset dana! 

Toliko za ovo niskobudžetno putovanje izdvajaju uglavnom studenti, a da li je Nata tražila na rate, u agenciji, (ime poznato redakciji), nisu želeli da kažu.

- Aranžmani koje su uplatili Nataša i Vlada koštaju 400 evra po osobi, a u cenu su uključeni avio-karta i skroman privatan smeštaj na Ibici. U Španiji će ostati deset dana - kaže za Kurir izvor iz turističke agencije.

Da li je to i kod Nate udarila kriza, budući da se do sada pojavljivala isključivo na luksuznim mestima i u hotelima sa mnogo zvezdica, nismo uspeli da saznamo jer nije odgovarala na naše pozive.

Zato smo okrenuli Vladimira, koji je kao pobednik Survajvera nedavno dobio 50.000 evra. On nije želeo da odgovori na pitanje zašto nisu odseli u nekom luksuznom hotelu, odnosno zašto su se odlučili za izuzetno skroman smeštaj i aranžman na Ibici.

- Uživam u svakom trenutku - bilo je sve što nam je poručio sa Ibice.

Možda štekuju lovu za svadbu?

Skromno opremljene prostorije u kojima borave Nataša i Vlada zoom Skromno opremljene prostorije u kojima borave Nataša i Vlada
Skromno opremljene prostorije u kojima borave Nataša i Vlada zoom Skromno opremljene prostorije u kojima borave Nataša i Vlada

Dačina reč poslednja!

Iako je Nataša planirala da na Ibicu povede i ćerku Hanu, o čemu je Kurir već pisao, njen bivši suprug Danilo Ikodinović se tome usprotivio. Danilo nije želeo da joj dozvoli da sa devojčicom napusti zemlju, pa su tako u vodu pali Natini planovi.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (17)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Đuro

  Đuro

  I šta je loše u tome što su otišli na jeftino letovanje?Pa i ako imaju love ne treba da se razbacuju njom.Smeštaj je sasvim korektan,u ostalom tu će samo prespavati,a koliko će para potrošiti u izlascima to već samo njih dvoje znaju.
  PS: ja nemam love ni za taj skroman aranžman

  51 Odgovori 
 • P

  P

  Kakve veze ima,letuju gde hoce i kako hoce.Pa nije ovaj mali Cazim pa da ima jahte...99% pevaljki sa estrade letuje po raznim barakama i supama kada sami placaju.

  27 Odgovori 
 • vuk ns

  vuk ns

  Studentski aranzman 400 evra??? Alo bre moj studenstki aranzman je ukupno 300 evra

  26 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Vana

  Vana

  Njihova stvar sta rade i koliko para troše. Šta fali jeftinim putovanjima? Mladi su, lepi, uspešni, vole se. Samo zlim ljudima smetaju ovakve stvari!

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!