BILA S BRATOM U SEKSUALNOJ VEZI, ZAJEDNO ZLOSTAVLJALI DEČICU: Slikali se sa žrtvama, pa se hvalili o zločinima!
Foto: Policija Velsa, Foto: Policija Velsa

MONSTRUMI

BILA S BRATOM U SEKSUALNOJ VEZI, ZAJEDNO ZLOSTAVLJALI DEČICU: Slikali se sa žrtvama, pa se hvalili o zločinima!

Planeta -

Sud u Velsu osudio je brata i sestru na 26, odnosno 12 godina zatvora, pošto je otkriveno da su bili u seksualnoj vezi i da su zajedno s još jednom ženom delili lascivne fotografije i snimke dece koju su zavodili putem Fejsbuka.

Policija je prvo uhapsila Metjua Tatčera (26) koji je putem društvene mreže dogovarao susret s osobom koja mu se predstavljala kao 14-godišnjakinja.

Dopisivanja s lažnom maloletnicom postajala su sve više eksplicitna pa je žena s kojom se dopisivao pozvala policiju koja ga je privela na dogovorenom mestu.

foto: Policija Velsa

U sklopu istrage pratili su i njegov mobilni telefon na kojm su pronašli hiljade erotskih fotografija i snimaka koje su otkrile i da je bio u seksualnoj vezi sa svojom 18-godišnjom polusestrom Emili Tompson.

Par je takođe bio deo trojca koji je delio eksplicitne fotografije i lascivne poruke s troje maloletne dece. Fotografisali su se sa zlostavljanom decom i među sobom se hvalili o zločinima.

Polubrat i polusestra "sarađivali" su s 28-godišnjom Mendi Vrajt. Sve tačke optužnice su priznali, a Vrajt je osuđena na 7 godina.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Policija Velsa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track