(VIDEO) NAJGLUPLJI LOPOV IKADA: Probao da ukrade dva Poršea, završio s patikama i trenerkom
Foto: Printscreen Youtube

Šeprtlja

(VIDEO) NAJGLUPLJI LOPOV IKADA: Probao da ukrade dva Poršea, završio s patikama i trenerkom

Planeta -
Sigurnosna kamera snimila je potencijalnog kradljivca automobila kako usred bela dana nožem seče platneni krov kako bi ušao u Porše, ali ne uspeva da ga pokrene

Lopov, za kojeg se pretpostavlja da ima oko 20 godina, velikim je nožem u središtu Londona prerezao pomični krov kabrioleta 911, koji vredi oko 50.000 funti pa se popeo unutra. Uprkos tome što je alarm na kolima glasno svirao a svetla blinkala, brojni prolaznici su prošli pored kola a ni jedan nije pokušao da spreči lopova.

Nakon što je bezuspešno pokušavo da upali motor i pokrene Poršea, lopov je izašao na isti način na koji je i ušao, a još je, verovatno iz ljutnje ili osvete, skakao po spojleru, dodatno oštetivši skupi auto.

Dvadesetak minuta kasnije čovek istog opisa viđen je kako bezuspešno pokušava ukrasti sivi Porše Kajen vredan oko 80.000 funti. Policija je rekla da je sportski auto bio izgreban a brava oštećena, a da je osumnjičeni primećen kada je vadio veliki nož.

Svedok je pozvao policiju a neuspešni lopov je pobegao.

Njegov zločinački pohod se nastavio, pa je uskoro policija pozvana zbog krađe patika, sportske majice i donjeg dela trenerke. Kada su prodavci videli da beži s ukradenom robom, pokušali su ga zaustaviti ali im je zapretio nožem.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track