Slučaj koji je potresao britansku javnost

Policija uhapsila dvoje u vezi s ubistvom devojčice

Planeta

Autor:

Uhapšena je 46-godišnja žena osumnjičena za ubistvo i 39-godišnji muškarac, koji je osumnjičen kao pomagač u ubistvu dvanaestogodišnje Tije Šarp

Velika Britanija, London, ubistvo, devojčica, Tija Šarp,

LONDON - Britanska policija uhapsila je dve osobe u slučaju ubistva 12-godišnje devojčice Tije Šarp, čije je telo konačno pronađeno i to u kući koja je ranije više puta pretraživana.

Skotland jard je danas saopštio da je uhapšena 46-godišnja žena osumnjičena za ubistvo i 39-godišnji muškarac koji je osumnjičen kao pomagač u ubistvu Tije. Britanska policija nije objavila imena uhapšenih, a nije rečeno ni u kakvoj su vezi bili sa žrtvom.

Već je uhapšen Stjuart Hejzel, 37-godišnji životni partner Tijine babe Kristine Šarp. Telo devojčice je nađeno juče u kući njene bake, gde je poslednji put i viđena, pošto je pre nedelju dana nestala u južnom Londonu.

Policija se izvinila zbog toga što je kasnila sa nalaženjem tela, naglasivši da je u pitanju ljudska greška i da je izvinjenje već upućeno majci žrtve. Policija je saopštila da je više puta pretražila adresu na kojoj je oktriveno telo.

Slučaj Tije Šarp potresao je britansku javnost - očajnička potraga i apeli porodice zasenili su izveštaje s Olimpijskih igara u britanskim tabloidima.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Opcija „ne“ garantuje nadu da će Grci sami kontrolisati svoju sudbinu Džozef Stiglic, dobitnik Nobelove nagrade

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!