Prikaži najnovije vesti
Velika Britanija, London, ubistvo, devojčica, Tija Šarp,
Slučaj koji je potresao britansku javnost

Policija uhapsila dvoje u vezi s ubistvom devojčice

Planeta 2

Uhapšena je 46-godišnja žena osumnjičena za ubistvo i 39-godišnji muškarac, koji je osumnjičen kao pomagač u ubistvu dvanaestogodišnje Tije Šarp

LONDON - Britanska policija uhapsila je dve osobe u slučaju ubistva 12-godišnje devojčice Tije Šarp, čije je telo konačno pronađeno i to u kući koja je ranije više puta pretraživana.

Skotland jard je danas saopštio da je uhapšena 46-godišnja žena osumnjičena za ubistvo i 39-godišnji muškarac koji je osumnjičen kao pomagač u ubistvu Tije. Britanska policija nije objavila imena uhapšenih, a nije rečeno ni u kakvoj su vezi bili sa žrtvom.

Već je uhapšen Stjuart Hejzel, 37-godišnji životni partner Tijine babe Kristine Šarp. Telo devojčice je nađeno juče u kući njene bake, gde je poslednji put i viđena, pošto je pre nedelju dana nestala u južnom Londonu.

Policija se izvinila zbog toga što je kasnila sa nalaženjem tela, naglasivši da je u pitanju ljudska greška i da je izvinjenje već upućeno majci žrtve. Policija je saopštila da je više puta pretražila adresu na kojoj je oktriveno telo.

Slučaj Tije Šarp potresao je britansku javnost - očajnička potraga i apeli porodice zasenili su izveštaje s Olimpijskih igara u britanskim tabloidima.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir