POLICAJKA NASRNULA NA STARCA (80): Potegla pištolj zbog kokošaka, pa izvukla deblji kraj!
Foto: Kurir, Ps

Umalo glavu da izgubi

POLICAJKA NASRNULA NA STARCA (80): Potegla pištolj zbog kokošaka, pa izvukla deblji kraj!

Bosna i Hercegovina -
Skočio sam na nju, uhvatio je za vrat i dobro stisnuo. Pištolj sam sve vreme držao za cev, da me ne bi ubila!, priča čovek koga je napala V. T.

PRIJEDOR - Policajka je potegla pištolj na Ljubana Vujasina (80) iz sela Donja Jutrogošta, kod Kozarske Dubice, jer je isterao kokoške njenih poznanika iz svoje bašte!

Iz CJB Prijedor potvrdili su da je Policijskoj stanici Kozarska Dubica ovaj incident prijavljen, i da je reč o krivičnom delu ugrožavanje sigurnosti, počinjenom pretnjom upotrebe oružja za koje je osumnjičena V. T. Nezvanično se saznaje da je reč o Vahidi Tihić, policijskoj službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH, koja u vreme incidenta nije bila na dužnosti.

Sve se, kako je Vujasin juče ispričao za “Nezavisne“, dogodilo u ponedeljak, kada je došao do bašte sa kupusom.

“Video sam kokoške na vrhu moje bašte, i htio da ih vratim da mi ne jedu kupus. Tada sam shvatio da su to komšikine kokoške. Tada je iz njihove kuće izašla ta žena i povikala: ‘Što teraš te kokoške”, priča Vujasin.

Kako dodaje on je, toj ženi, za koju je naknadno saznao da je policajka iz Sarajeva, i da je bila u gostima kod njegovih komšija, odgovorio da ne može da pusti da mu kokoške jedu kupus.

“Ona je tada otišla u avliju kod komšije, a ja kući. Prošao je možda minut kad eto nje ide prema meni i nešto galami. Ja joj kažem: ‘Ženska glavo, šta ti hoćeš'”, priča starac i dodaje da je ona tada izvadila pištolj.

“Rekao sam joj: ‘Marš’, a žena je pištolj uperila prema meni, na pola metra od čela. tada sam je udario i srušio. Skočio sam na nju, uhvatio je za vrat i dobro stisnuo. Pištolj sam sve vreme držao za cev, da me ne bi ubila! Oteo sam joj pištolj, jedva živ, jer je u pitanju jaka žena. Utom, kad je čula galamu, dođe moja žena”, priča Vujasin.

Dobacio je svojoj supruzi pištolj i rekao da ga nosi kući, a on se i dalje rvao s policajkom. Kada je policajka videla da njegova žena odnosi pištolj, pošla je za njom.

“Uplašio sam se da će uhvatiće moju ženu i oteti joj pištolj. Tada sam mojoj Milji rekao: da beži u podrum i zaključa se, što je ona i uradila. Tada sam policajku isterao iz svoje avlije”, kaže starac. Dodaje da je sve odmah prijavio policiji, kojoj je predao pištolj V. T. u kom pronađeno 15 metaka.

“Na osnovu prikupljenih informacija i kriminalističke obrade, sumnja se da je počinilac krivičnog dela policijski službenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, V.T., koji je, upotrebom službenog pištolja, oštećenom uputio ozbiljne pretnje po život”, saopšteno je iz CJB Prijedor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track