GROZNO: Pronašli kumove mrtve posle svadbe, a sutradan otputovali na medeni mesec!
Foto: Printskrin FB

TRAGEDIJA U ISTRI

GROZNO: Pronašli kumove mrtve posle svadbe, a sutradan otputovali na medeni mesec!

Hrvatska -
Sahrani Patrika Blaška (27) i Lare Nikolić (22) koji su nađeni mrtvi u apartmanu nije prisustvovao bračni par kom su kumovali u subotu

POREČ - Na porečkom groblju u sredu su sahranjeni Patrik Blaško (27) i Lara Nikolić (22), koji su u nedelju (25, oktobra) pronađeni mrtvi u sobi posle svadbe na kojoj su bili kumovi.

Ni četiri dana nakon što su njihova beživotna tela pronađena u apartmanu agroturizma Milena u Bačvi ne zna se uzrok njihove smrti. U pulskoj policiji rekli su nam da još nisu poznati rezultati veštačenja instalacija, što znači da se trovanje ugljen monoksidom, kao uzrok smrti još uvek ne može ni potvrditi a ni isključiti.

Prema neslužbenim informacijama upravo to je glavni trag istrage. U teoriji o trovanju monoksidom pomalo zbunjuje činjenica da u sobi nema priključka za dimnjak, a balkonska su vrata, kako tvrdi vlasnik apartmana, bila otvorena na kip. Istražitelji međutim sumnjaju na curenje plina kroz fuge i pukotine u zidu...Drugi trag je mogućnost da su se predozirali drogom, o čemu će se više znati nakon što budu gotovi nalazi toksikološkog i histološkog veštačenja.

Zagonetna smrt mladog para i dalje je predmet spekulacija. Njihovi prijatelji međutim dodatno su zgroženi činjenicom da su mladenci A. L. i Z. S., kojima je Patrik bio kum na venčanju, dan nakon tragedije otišli na bračno putovanje u Španiju. Patrik i Z. S. bili su dobri prijatelji, zajedno su radili u pekari Mlinar u Poreču, kao i Lara Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track