SASTAV DEČAKA (9) ŠOKIRAO REGION: Šetao sam ulicom, poubijao sve bebe, baku i na kraju roditelje!
Foto: Beta

Učenik iz Sarajeva maštao o ubijanju

SASTAV DEČAKA (9) ŠOKIRAO REGION: Šetao sam ulicom, poubijao sve bebe, baku i na kraju roditelje!

Planeta -
Izašao sam kroz prozor da me roditelji ne vide, pa sam ubio baku. Zatim sam ubio i roditelje. Na kraju sam sve poubijao, ostao sam sam na svetu, završava svoj pismeni zadatak učenik trećeg razreda

SARAJEVO - Učitelji jedne osnovne škole u Sarajevu ostali su šokrani posle pismenog rada u kome je učenik trećeg razgreda napisao kako je maštao da ide ulicom i ubija sve oko sebe.

Učenici su pisali na temu "Ja u mašti...", a rad ovog 9-godišnjaka prenosimo u celini:

"Jednog dana sam izašao iz kuće da prošetam. Sreo sam jednu ženu kako u kolicima vozi svoju bebu. Bebu sam ubio i nastavio da se šetam dalje. Zatim sam se vratio pa ubio i majku deteta, da ne ostaju svedoci. Nastavio sam mirno da šetam, pa sam sreo još jednu bebu. I nju sam ubio. Pa još jednu. Sve sam bebe poubijao. Onda sam došao kući i ugledao svoju baku. Pošao sam i nju da ubijem ali su naišli moji roditelji..."

U tom trenutku je zvonilo za kraj časa, pa je predao rad učiteljici, koja je u potpunom šoku ispričala kolegama, pedagogu i roditeljima o ovom sastavu. Oni su je savetovali da mu da rad da ga sledeći put završi, što je ona i uradila.

U nastavku rada dečak je napisao:

"Izašao sam kroz prozor da me roditelji ne vide, pa sam ubio baku. Zatim sam ubio i roditelje. Na kraju sam sve poubijao, ostao sam sam na svetu".

Sa devetogodišnjakom je obavljen razgovor, u kome je on objasnio da se samo šalio i da je mašta rezultat nekakvog crtanog filma koji je gledao.

(Kurir/Aura.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track