SLUČAJ KONTRAST: Suđenje i slučaj preuzeo novi sudija!

Tragedija u Novom Sadu

SLUČAJ KONTRAST: Suđenje i slučaj preuzeo novi sudija!

Crna Hronika -
Sudija Zora Jamušakov, koja je do sada vodila taj postupak, otišla u penziju te da je sve njene predmete, među kojima i slučaj Kontrasta, preuzeo sudija Pap

NOVI SAD - Sudski postupak u vezi sa tragičnim požarom u novosadskoj diskoteci ""Kontrast"" preuzeo je sudija Borivoje Pap, izjavila je portparol Višeg suda u Novom Sadu sudija Svetlana Tomić Jokić.

Ona je objasnila da je sudija Zora Jamušakov, koja je do sada vodila taj postupak, otišla u penziju te da je sve njene predmete, među kojima i slučaj Kontrasta, preuzeo sudija Pap.

Suđenje još nije zakazano jer je novom sudiji potrebno malo vremena da se upozna sa slučajem, ali je izvesno da će, čim bude mogućnosti, zakazati pretres, rekla je Tomić Jokić.

Požar u diskoteci ""Kontrast"" dogodio se 1. aprila 2012. godine, a tom prilikom živote je izgubilo šestoro mladih ljudi - Tamara Miladinović (25) iz Novog Sada, Milena Dalmacija (26) iz Futoga, Marina Aničić (25) iz Čuruga, Zora Ignjatović (28) državljanin BIH, Marko Pavlović (29) iz Kragujevca i Renato Vuković (21) iz Kikinde.

Optuženi za tu tragediju u diskoteci "Kontrast" su vlasnik Alojz Ganić, zakupci lokala Slaviša Stanišić i Dejan Ratković i električar angažovan na održavanju objekta Miroslav Papuga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja