SELEKTOR VELSA PRED MEČ SA SRBIJOM: Kolman skratio spisak reprezentativaca
Kris Kolman, selektor Velsa, Foto: Reuters

kvalifikacije za Svetsko prvenstvo

SELEKTOR VELSA PRED MEČ SA SRBIJOM: Kolman skratio spisak reprezentativaca

Fudbal -

Selektor reprezentacije Velsa Kris Kolman skratio je danas spisak fudbalera koji konkurišu za predstojeću kvalifikacionu utakmicu protiv Srbije u Beogradu.

Sa spiska Kolmana otpali su Itan Ampadu, Deklan Džon i Marli Votkins, a u ekipi su ostali defanzivci Džo Volš, Tom Lokjer, Getin Džons, vezista Li Evans i napadač Ben Vudbern koji su debitanti.

Kolman za meč sa Srbijom ne može da računa na svog najboljeg igrača Gereta Bejla, koji je suspendovan, kao ni na levog beka Nila Tejlora. Reprezentativci Velsa se za meč sa Srbijom spremaju u Portugalu. Srbija i Vels će se sastati 11. juna na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45 u šestom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija je prva na tabeli sa 11 bodova, dok je Vels treći sa sedam.

Na spisku su golmani: Vejn Henesi (Kristal Palas), Deni Vord (Liverpul) i Fon Vilijams (Invernes).

Odbrana: Ešli Vilijams (Everton), Kris Ganter (Reding), Džems Čester (Aston Vila), Ben Dejvis (Totenhem), Džez Ričards (Kardif), Džo Velš (MK Dons), Tom Lokir (Bristol) i Getin Džons (Everton).

Sredina terena: Aron Remzi (Arsenal), Džo Ledli (Kristal Palas), Emir Haus (Kardif), Dejvid Edvards (Vulverhempton), Džo Alen (Stouk), Hari Vilson (Liverpul) i Li Evans (Vulverhempton).

Napad: Hal Robson-Kanu (VBA), Sem Vouks (Barnli), Tom Bredšo (Barnsli), Ben Vudburn (Liverpul) i Tom Lorens (Lester).

Kurir.rs / Kurir sport / Beta

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovako se Makedonac raduje tituli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track