(VIDEO) PODRŠKA SRPSKOM ŠAMPIONU U CRNOJ GORI: Grobari dočekali crno-bele u Podgorici, evo šta Partizan poručuje navijačima
Foto: FK Partizan

PRED REVANŠ 2. KOLA KVALIIFIKACIJA ZA LŠ

(VIDEO) PODRŠKA SRPSKOM ŠAMPIONU U CRNOJ GORI: Grobari dočekali crno-bele u Podgorici, evo šta Partizan poručuje navijačima

Fudbal -

Fudbaleri Partizana doputovali su danas u Podgoricu, gde će sutra igrati revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv domaće Budućnosti.

Crno-beli su iz Beograda poneli veliku prednost (2:0), koju, kako najavljuju, neće braniti na stadionu "Pod Goricom", već će pokušati da je uvećaju, plasiraju se u treće kolo i obezbede dvomeč sa Olimpijakosom.

Partizan u Crnoj Gori ima jaku navijačku bazu, pa ne čudi što su Miroslava Đukića i njegove igrače dočekali ispred hotela u kome se smešteni sa željom da se slikaju sa njima.

Organizovanog odlaska "grobara" neće biti, ali se očekuje da Partizan ima veliku podršku s tribina.

Zbog toga je srpski šampion izdao saopštenje apelujući na navijače da navijaju korektno.

"Poštovani navijači Partizana koji u Podgoricu dolazite u sopstvenoj organizaciji! Kao što vam je poznato, naš klub u utorak, 18. jula 2017. godine igra revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija Lige šampiona. Molimo sve, koji će sutra biti na tribinama stadiona FK Budućnost u Podgorici i navijati za crno-bele, da to čine fer, sportski i korektno, kako dolikuje šampionskom klubu. FK Budućnost je svojim fer i sportskim ponašanjem, kako na terenu, tako i van njega, samo potvrdio opšte poznatu činjenicu da smo bratski klubovi koji dolaze iz dve bratske zemlje", kaže se u saopštenju u kome se dodaje:.

"Stoga apelujemo na naše navijače, koji budu bili na stadionu Pod Goricom, da svu energiju usmere na jednu jedinu borbu, onu koja se vodi isključivo na terenu i da poštuju pravila koja je naš domaćin uspostavio za sutrašnju utakmicu. Šampionski, do pobede".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: SENZACIONALNO: Suma je NLO ?!

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track