TRENER MAČVE POSLE POBEDE PARTIZANA: Odlučuju neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom
Foto: FK Mačva

nemamo isti tretman

TRENER MAČVE POSLE POBEDE PARTIZANA: Odlučuju neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom

Fudbal -

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić je, posle današnjeg poraza od Partizana, rekao da za njegovu i ostale ekipe u Super ligi Srbije ne važe ista pravila.

"Ne važe ista pravila za nas i za druge, četiri ili pet puta nam se ponavlja isto. Mi nemamo isti tretman i tako teško možemo da pobedimo. Nismo uspeli da iskoristimo sve šanse, ali preznojili smo Partizan", rekao je Aničić novinarima u Šapcu.

Fudbaleri Mačve izgubili su danas na svom terenu od Partizana sa 1:3 u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

Mačva je povela u 37. minutu golom Mladena Lazarevića, ali su crno-beli u drugom poluvremenu preokrenuli rezultat. Izjednačio je Leandre Tavamba u 54, na 2:1 je povisio Saša Ilić golom iz jedanaesterca u 86. minutu, a pobedu Partizana potvrdio je Đorđe Jovanović u 89. minutu.

"Rezultat apsolutno ne govori ništa. Ja sam ponosan na moje momke, ponosan na to kako su odigrali danas. Mislim da smo u većem delu, i po šansama, bili bolji zaslužili mnogo bolji rezultat, ali tako je to u Srbiji. Neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom odlučuju i mi protiv toga jednostavno ne možemo. Ja samo mogu da ponovim da sam ponosan kako smo igrali i na način na koji su igrači izneli neke moje ideje na teren. Ja sam i igračima rekao da treba da se osećaju kao da su pobedili", rekao je Aničić za Arenu sport.

Mačva je na 11. mestu na tabeli sa 16 bodova, a u narednom kolu gostuje Zemunu.

Beta, foto: fkmacva.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kokeza novi reprezentativac Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track