KOLAROV VERUJE U ČUDA: Najlakše je sada odustati od svega
Foto: Saša Pavlić

Fudbaler Sitija ne odustaje od borbe za plasman na EP 2016.

KOLAROV VERUJE U ČUDA: Najlakše je sada odustati od svega

Fudbal -
Srbija je u petak doživela debakl pred praznim tribinama stadiona Partizana, pošto je izgubila sa 3:1 u svojoj trećoj utakmici Grupe I kvalifikacija za kontinentalni šampionat

BEOGRAD - Zamenik kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao je da je njegova ekipa u teškoj situaciji posle poraza od Danske, ali da ne treba da odustane od plasmana na Evropsko prvenstvo. "Najlakše je sada odustati od svega. Teška je situacija, ali ne možemo da odustanemo, da ne igramo... Daćemo svoj maksimum, u fudbalu se nikad ne zna. Moramo da verujemo u čuda, pošto nam čuda uvek trebaju", rekao je Kolarov. Srbija je u petak doživela debakl pred praznim tribinama stadiona Partizana, pošto je izgubila sa 3:1 u svojoj trećoj utakmici Grupe I kvalifikacija za kontinentalni šampionat. "Izgubili smo utakmicu koju nije trebalo da izgubimo. Jeste teško, ali... Bilo je grešaka, nije bilo dobro, ali šta je tu je. Opet ponavljamo neke stvari, pričamo da treba bolje i treba to da pokažemo na terenu", kazao je Kolarov. Odbrambeni fudbaler Mančester sitija zbog povrede nije nastupio protiv Danske, ali je bio uz ekipu. "Najlakše je gledati sa strane i komentarisati, mnogo je to teže uraditi na terenu, ali nismo igrali dobro, davali smo im prostor, imali su svoje šanse, iskoristili ih i zasluženo pobedili", ocenio je Kolarov.

On je dodao da će predstojeća prijateljska utakmica sa Grčkom, koja će se u utorak igrati na Kritu, dobro doći reprezentaciji Srbije u ovom trenutku. Srbija će u narednom kvalifikacionom susretu gostovati Portugalu u martu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track