UBIJANJE U POJAM! Lebron i ekipa nisu znali šta ih je snašlo, Srbin ih DOVEO DO LUDILA: Magija Nikole Jokića - GLEDAJTE I UŽIVAJTE
Foto: RONALD MARTINEZ / Getty images / Profimedia

čas košarke

UBIJANJE U POJAM! Lebron i ekipa nisu znali šta ih je snašlo, Srbin ih DOVEO DO LUDILA: Magija Nikole Jokića - GLEDAJTE I UŽIVAJTE

Košarka -

Košarkaši Denvera izborili su plasman u polufinale Zapadne koneferencije, pošto su u petom meču prve runde plej-ofa savladali Lejkerse rezultatom 108:106 i tako sa 4:1 u seriji prošli dalje.

Najbolji igrač na planeti Nikola Jokić ponovo je bio nerešiva enigma za odbranu Lejkersa. Još jednom je potpuno zasenio sjajnog Lebrona Džejmsa i bio jedan od junaka velikog trijmfa Nagetsa.

Samo jedna asistencija nedostajala je Nikoli da zabeleži još jedan spektakularan tripl-dabl. Utakmicu je završio sa 25 poena, 20 skokova i devet asistencija. Istina, imao je Somborac na ovom meču i sedam izgubljenih lopti, ali to nikako nije umanjilo njegov impresivan učinak.

Dovodio je do ludila Lebrona i ekipu, radio bukvalno šta je hteo na terenu! Pogađao kad je bilo najpotrebnije, dominirao u reketu, sjajno razigravao saigrače i atraktivnim potezima dizao publiku na noge.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport/J.M.

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track