Milan Lukač u ulozi voditelja
Foto: Sasa Pavlic

Crno-beli prelaze na Jutjub

Milan Lukač u ulozi voditelja

Fudbal -
Prezenteri vesti u novom klupskom projektu biće prvotimci kluba iz Humske

Tokom predstojećeg vikenda počeće s radom zvanični Jutjub kanal fudbalskog kluba Partizan, koji će biti specifičan po tome što će ulogu prezentera imati aktuelni fudbaleri kluba iz Humske.Pomenuti kanal biće povezan sa zvaničnom internet-prezentacijom i Fejsbuk stranicom crno-belih, a u prvoj emisiji u ulozi prezentera naći će se golman Milan Lukač. Navijači Partizana u premijernoj emisiji imaće priliku da vide miks priloga vezanih za tabor aktuelnog lidera na tabeli, a između ostalog čuće sve o novom albumu grupe JNA, koja je poznata po tome što navijačke pesme interpretira kroz pank zvuk.Pored toga, biće emitovan prilog o povratku na teren napadača Nemanje Kojića, koji se potpuno oporavio od povrede koja ga je na nekoliko meseci udaljila od igranja, o poseti stranih TV kuća omladinskoj školi Partizana, treningu crno-belih tokom reprezentativne pauze i još mnogo toga.

- Naš kanal na Jutjubu stilski će biti veoma čist i upeglan, s najzanimljivijim i najvažnijim informacijama iz tabora crno-belih koje gledaoci ne mogu da vide ili čuju na drugim TV kanalima - poručuju iz Partizana.(S. R.)

OdmorTRI SLOBODNA DANAFudbaleri Partizana dočekali su pauzu u prvenstvu u dobrom raspoloženju, budući da su usamljeni na prvom mestu Jelen Superlige s četiri boda više od prvog pratioca Crvene zvezde. Zbog toga i zbog činjenice da ih u narednih mesec dana očekuje izuzetno naporan raspored, trener crno-belih Marko Nikolić odlučio je da posle pobede u Subotici igračima da tri slobodna dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track