PARNI VALJAK SVE JAČI Đurđić: Radujem se izazovima u Partizanu
Foto: Partizan.rs

Sedmo pojačanje

PARNI VALJAK SVE JAČI Đurđić: Radujem se izazovima u Partizanu

Fudbal -

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Nikola Đurđić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom i poručio da jedva čeka izazove u crno-belom dresu.

Đurđić u redove osvajača srpskog kupa dolazi iz nemačkog Augsburga, a u Partizanu nosiće dres sa brojem 40.

"Bilo je stresno u poslednjih mesec dana kada je počela priča i drago mi je što se sve pozitivno završilo. Svako ko me poznaje, zna da koliko volim Partizan, finansijski faktor nije bio presudan. Jako sam srećan i jedva čekam obaveze" - rekao je Đurđić.

Đurđić ističe da očekuje puno uspeha u Evropi, bar da crno-beli ponove prošlogodišnji kada su igrali grupnu fazu Lige Evrope.

"Prve utakmice su možda i ključne, sezona zavisi od Evrope. Ko god da bude rival neće biti lako, hoćemo da pokažemo zube i da barem ponovimo uspeh iz prosle sezone".

On je kazao da bi više voleo da Partizan igra sa dva napadača.

"Nisam individualac i majstor fudbala, mnogo zavisim od ekipe, ali mogu dosta da pomognem. Definitivno bih voleo da igram sa još jednim partnerom u napadu" - kaže ovaj špic.

Đurđić je dodao da je uzeo broj 40 iz razloga jer je sa njim na leđima imao mnogo uspeha u Bundesligi u dresu Grojter Firta i Augzburga.

"Kasnije se pokazalo da mi je broj 10 uklet jer sam se povredio. Tražim staru formu i zato sam uzeo 40" - objasno je Đurđić, koji je u tek završenoj sezoni igrao Ligu šampiona sa Malmeom protiv Real Madrida, Pari Sen Žermena i Šahtjora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track