PAUNOVIĆ: Funkcionišemo kao porodica
Foto: Fss.rs

Prezadovoljan

PAUNOVIĆ: Funkcionišemo kao porodica

Fudbal -
Imam na raspolaganju sjajne momke, odličan stručni štab, svi radimo za isti cilj i jedino tako možemo doći do uspeha - rekao je Paunović

BEOGRAD Selektor Srbije Veljko Paunović je naveo da su svi u timu prezadovoljni do sada učinjenim na Novom Zelandu.

"Osećaj je predivan kad iz 'grupe smrti' izađete prvi i pošaljete kući Meksiko, ali sada moramo euforiju da stavimo pod kontrolu. Fokusirani smo samo na ono što nas čeka, a rekao sam momcima da je ovde svaka utakmica za nas finale. Tri finala smo već prošli, sad idemo dalje. Najteži je naredni protivnik i imaćemo sa druge strane vrlo motivisanog, ambicioznog i dobro organizovanog protivnika. Mi nastavljamo kao i do sada, zahtevi su isti, ne menjamo ništa. Poštujemo svakog protivnika, ali sebe najviše", rekao je on.

U duelu sa Mađarima Srbija će biti oslabljena za Sergeja Milinković-Savića koji preskače osminu finala zbog žutih kartona.

"Naša snaga je sjajan kolektiv i kome god da ukažem šansu, neću pogrešiti... Ne postoji šansa da u našem timu neko istakne sebe ispred kolektiva, oni to dobro znaju i mi funkcionišemo kao jedna porodica. Imam na raspolaganju sjajne momke, odličan stručni štab, svi radimo za isti cilj i jedino tako možemo doći do uspeha", naveo je Paunović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track