RASIM BESAN NA STRAJNIĆA: Ljajić skakao od sreće zbog Ljajića!
Foto: KURIR

Kako su ministri preživeli utakmicu Albanije i Srbije

RASIM BESAN NA STRAJNIĆA: Ljajić skakao od sreće zbog Ljajića!

Fudbal -
Najviše sam se nerivrao što nećemo ići na Evropsko prvenstvo iako smo po kvalitetu bolji od Albanije i Danske zajedno, kaže Rasim

Pažljivo su srpski ministri pratili utakmicu između Albanija - Srbija, odigranu na stadionu u Elbasanu, a zbog junaka dana Adema Ljajića najviše se radovao njegov prezimenjak Rasim. Ipak, bilo je i stvari koje su ga propisno nervirale.

- Prvo, zašto ne damo gol pored šansi koje stvaramo. Drugo, zbog komentatora koji je znao da prokomentariše svako loše dodavanje Adema Ljajića, ali je bio vrlo škrt na rečima kada je Adem asistirao kod prvog gola i kada je na maestralan način postigao gol! Najviše sam se nerivrao što nećemo ići na Evropsko prvenstvo iako smo po kvalitetu bolji od Albanije i Danske zajedno - rekao je za Alo ministar Rasim Ljajić.

Aleksandar Vulin meč je pratio u porodičnom okruženju, a i on se mnogo nervirao tokom utakmice.

- Kad su nam poništili pogodak, uložio sam veliki napor da petogodišnjeg sina ne naučim baš svim rečima koje opisuju sudiju i UEFA. Ipak, na kraju utakmice mi je ponovio ono što smo zajedno naučili. Pobedi onaj koji ne odustane - rekao je Vulin i dodao: - Hvala našim fudbalerima na lepoj večeri. Šteta što je tako retko.

Ministar privrede Željko Sertić susret je gledao "jednim okom" jer mu poslovne obaveze nisu dozvolile da se u potpunosti posveti dešavanjima u Elbasanu.

- Prezadovoljan sam pobedom naše reprezentacije, ali neku detaljniju alnalizu ne mogu da dam jer sam morao i da radim. Ministar odbrane Bratislav Gašić utakmicu je gledao u restoranu jer se tu zatekao pri povratku sa službenog puta.

- Vraćao sam se iz Knjaževca, gde sam kao potpredsednik SNS učestvovao u radu opštinskog odbora. Utakmica me zatekla u Nišu u jednom restoranu. Pridružio sam se okupljenom naordu. Istina, poništeni gol je izazvano sumnju o još jednoj u nizu nepravdi prema Srbiji, ali kada smo dali prvi gol nastala je radost kako samo mi to umemo. Sci su skakali od radosti, grlili se, skandirali "Srbija". Tako se bori za grb Srbije do zadnjeg sekunda. Bio je to melem na ranu posle svega što se dešavalo u Beogradu zaključio je Gašić.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track