RIKARDINJO PONOVO STIŽE U BEOGRAD: Srbija protiv Portugalije u baražu za SP
Foto: FSS

Spektakl i u baražu

RIKARDINJO PONOVO STIŽE U BEOGRAD: Srbija protiv Portugalije u baražu za SP

Fudbal -
Futsal selekcija Srbije u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji igraće protiv selekcije Portugalije, odlučeno je danas žrebom u beogradskom hotelu Kraun Plaza.

Portugalci, predvođeni najboljim futsalerom sveta Rikardinjom, gostovaće u Beogradu 22. marta, a revanš je 12. aprila.

U ostalim mečevima sastaće se: Belorusija - Rusija, Holandija - Azerbejdžan, Italija - Mađarska, Poljska - Kazahstan, Slovenija - Španija, Ukrajina - Slovačka.

Mundijal u futsalu održaće se od 14. septembra do 2. oktobra u tri kolumbijska grada - Kaliju, Bukaramangi i Medeljinu.Braz: Srbija najteži mogući rival, ispravićemo greškeSelektor futsal reprezentacije Portugalije Horhe Braz priznao je da je Srbija najteži mogući rival koji je njegova ekipa mogla da dobije u baražu za Svetsko prvenstvo u Kolumbiji."Čini mi se da smo dobili najtežeg protivnika. Srbija jeste težak izazov, ali imamo veliku želju da budemo na Svetskom prvenstvu. Srpski tim će biti posebno motivisan posle šampionata Evrope u Beogradu, gde je došao do polufinala", rekao je Braz.

Dva tima sastala su se nedavno u Areni, kada su izabranici Ace Kovačevića slavili 3:1 za prvo mesto A grupe Evropskog prvenstva."Imamo vremena da ispravimo loše stvari iz tog duela. Problem Srbije je što imamo nameru da se nađemo na šampionatu u Kolumbiji", zaključio je Braz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track