SKANDAL: UEFA ćuti posle napada na Orlove
Foto: Printskrin YT

Bez kazne za huligane

SKANDAL: UEFA ćuti posle napada na Orlove

Fudbal -
Predstavnici Evropske fudbalske unije (UEFA) neće preduzeti ništa iako je preksinoć u Tirani izveden napad bez presedana na srpske fudbalere!

Huliganski napad u kom je preksinoć u Tirani kamenovan autobus s našim reprezentativcima, prilikom kog je naprslo i jedno staklo, očigledno nije bio dovoljan razlog za evropsku kuću fudbala da sankcioniše domaćina i insistira na dodatnim merama bezbednosti.Predstavnici UEFA saopštili su da nema razloga za zabrinutost povodom utakmice između Albanije i Srbije u Elbasanu, prenela je agencija Preševa jone. UEFA je imala desetočlanu ekipu koja je posmatrala sve što se događalo tokom utakmice, među kojima su i koordinatori odnosa između UEFA i fudbalskih saveza Albanije i Srbije.

Predstavnici UEFA su u izjavi za agenciju Preševa jone situaciju u Elbasanu opisali kao uobičajenu, kakva je uvek pred značajne utakmice.- Nadamo se da će utakmica proći mirno, bez incidenata, i da će biti prava sportska i prijateljska utakmica između dve susedne zemlje - poručili su iz UEFA pred jučerašnji meč.

Pokušaj linča... Pogođeni autobus
Pokušaj linča... Pogođeni autobus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track