SRBIN ZAVRŠIO SEZONU U GRUZIJI: Komazec očarao navijače Batumija
Foto: FK Dinamo Batumi

Fanovi ga progralisi najboljim

SRBIN ZAVRŠIO SEZONU U GRUZIJI: Komazec očarao navijače Batumija

Fudbal -

Srpskog fudbalera Nikolu Komazeca navijači su proglasili za najboljeg igrača Batumija u tek završenoj sezone, bez obzira što je dres ekipe nosio samo u prolećnom delu.

On je postao član Dinama u februaru mesecu sa namerom da pomogne ekipi da izbori plasman u Evropu. Iako Batumi do tog cilja nije uspeo da stigne, 28-godišnji centarfor je ostavio izvanredan utisak.

- Žao mi je što nismo uspeli da ostvarimo plasman u Evropu. Imali smo veoma dobre utakmice i sigurno da smo zaslužili bolji plasman. Što se mojih nastupa tiče, zadovoljan sam kako je prošlo. Za dalje ćemo videti. Ugovor mi je istekao i već imam nekoliko ponuda za nastavak karijere. Sa druge strane ljudi iz Batumija su zadovoljni i već su mi ponudili produžetak saradnje. Sada želim da se dobro odmorim, pa da onda odaberem najbolju opciju - ističe Komazec.

28-godišnji centarfor je na 13 utakmica upisao četiri asistencija i pet golova, od kojih su dva proglašena za golove kola, pa ne čudi interesovanje klubova za usluge napadača iz Vrbasa.

Komazec je karijeru započeo u Hajduku iz Kule, posle čega je prešao u rumunski Petrolul. Sa najviše uspeha nastupao je za Maribor, sa kojim je igrao i u Ligi Evrope, kao i za Sarajevo gde postigao 14 golova na 19 utakmica.

Srpski fudbaler je igrao i u Aziji za tajlandski Suphanburi, Busan iz Koreje i Pataja Junajted, takođe iz Tajlanda, kao i za norveški Haugesund odakle je i stigao u Batumi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track