TERZIĆ POTVRDIO PISANJE KURIRA Dva dana molim da se reši licenca, treba nam 3,8 miliona evra
Foto: Nemanja Pančić

Finansijske muke

TERZIĆ POTVRDIO PISANJE KURIRA Dva dana molim da se reši licenca, treba nam 3,8 miliona evra

Fudbal -
Imamo 8,6 miliona evra potpisanih ugovora sa nedospelim potraživanjima koji se mogu naplatiti. Svi su imali vremena da se organizuju, ova dva meseca, da bi se ovi problemi rešavali, kaže odlazeći direrktor Crvene zvezde

Odlazeći generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić, potvrdio je pisanje kurira u vezi sa situaciiom u klubu.

"Već dva meseca upozoravam na problem licence i da izbori ne treba da se organizuju pre kraja decembra upravo zbog licence. Ničiji interesi ne mogu biti iznad interesa kluba" kaže Terzić.

On je ponovio da ne vidi sebe u novoj klupskoj upravi

"Jasno sam rekao da ne vidim sebe u novoj upravi i da sigurno odlazim. Upozoravao sam da moji saradnici i ja nemamo legitimitet da molimo i pregovaramo kao odlazeće rukovodstvo, da obećavamo nešto što treba neko drugi da ispuni. Svi kandidati koji su se u medijima pojavljivali kao potencijalni predsednici su znali za nasleđene probleme", rekao je Terzić i dodao:

"Neki od njih se jesu a neki nisu distancirali od tih medijskih natpisa i jasno rekli da ih ne pominju u kontekstu novog predsednika. Svi su znali da Crvenoj zvezdi treba 3,8 miliona evra za licencu. ali da imamo 8,6 miliona evra potpisanih ugovora sa nedospelim potraživanjima koji se mogu naplatiti. Svi su imali vremena da se organizuju, ova dva meseca, da bi se ovi problemi rešavali. I svi su najavljivali nekakve ekspertske timove raznih stručnjaka koji već analiziraju probleme i spremaju programe i rešenja. I gde je sada predsednik? Nema kandidata!

Kao ne valja im statut sada. Kao da je prethodno rukovodstvo došlo baš u skladu sa Statutom. Ali situacija je takva kakva jeste i bez obzira na sve, Crvena zvezda mora biti iznad svih nas. Probleme moramo rešavati svi zajedno. Već dva dana jurim i molim i bivše igrače i klubove, bankare, Makabi i Telekom da rešimo problem. Vratio sam se u četvrtak na stadion, moramo dobiti licencu. Ništa ne obećavam, osim da ću dati svoj maksimum", zaključio je Terzić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track