(VIDEO) MUKE ZA REAL: Ronaldo promašio penal, povredili se Bejl i Modrić
Foto: AP

Čudno veče u Madridu

(VIDEO) MUKE ZA REAL: Ronaldo promašio penal, povredili se Bejl i Modrić

Fudbal -
Portugalac na kraju ipak najzaslužniji za pobedu nad Malagom (3:1), ali Anćelotiju ostale brige pred revanš u Ligi šampiona sa Atletikom

Desilo se i to - Kristijano Ronaldo je promašio penal! Međutim, u Realu imaju mnogo veće probleme od toga.

"Kraljevi" su savladali Malagu u 32. kolu Primere 3:1 (1:0), ali su ostali bez Gereta Bejla, možda i Luke Modrića.

Već u trećem minutu utakmice teren je zbog povrede lista napustio Geret Bejl i izvesno je da neće igrati sledeće nedelje u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv madridskog Atletika. Iz igre je u 60. minutu izašao i Luka Modrić, takođe zbog povrede, ali se njen stepen još ne zna.

Na kraju, uprkos promašenom penalu, Ronaldo je bio najzaslužniji za pobedu, kojom je Real nastavio da prati Barselonu, odnosno kojom se zadržao na "minus dva" posle današnjeg trijumfa lidera nad Valensijom.

Real je protiv Malage poveo preko Serhija Ramos u 24. minutu, a u 67. je Ronaldo promašio penal. Portugalac je namestio loptu na belu tačku posle prekršaja nad Hamesom Rodrigezom za najstrožu kaznu. Ronaldo je uhvatio zalet i pucao po zemlji u golmanov desni ugao. Međutim, između najboljeg fudbalera sveta i njegovog 39. ovosezonskog prvenstvenog gola isprečila se stativa.

Ipak, samo dva minuta kasnije Ronaldo se iskupio svojom drugom asistencijom, koju je upravo Rodrigez pretvorio u 2:0. U 71. minutu Huanmi je uspeo da unese neizvesnost u završnicu golom za 2:1, a na kraju, u 92. minutu, Ronaldo je ipak postigao 39. gol u Primeri za konačnih 3:1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track