(VIDEO) TRENER PARTIZANA LJUT POSLE REMIJA: Evo šta Marko Nikolić zamera svojim fudbalerima
Foto: Saša Pavlić

Nišlije se radovale, crno-beli tugovali

(VIDEO) TRENER PARTIZANA LJUT POSLE REMIJA: Evo šta Marko Nikolić zamera svojim fudbalerima

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da su nervoza i nedisciplina razlozi zašto njegova ekipa nije danas pobedila Radnički, u utakmici koja je završena nerešeno 1:1.

"Nismo uspeli da budemo tim koji smo bili na prethodnim utakmicama, ali ne bih svu krivicu svaljivao na igrače. Uvek je odgovornost trenera za sastav koji izvede. Bilo je mnogo nervoze, ali i nediscipline u igri. Trebalo je da budemo mirniji", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Partizan je prekinuo seriju od šest vezanih prvenstvenih pobeda, pošto je na svom stadionu igrao nerešeno 1:1 sa Radničkim iz Niša, u 13. kolu Super lige Srbije.

"Bili smo u dobroj seriji, ali to se dogadja samo kada su svi igrači na gornjoj granici svojih mogućnosti. Tada nemamo problem. A, kada malo iskočimo iz toga i kada dodje slab dan, onda imamo problem da pobedimo", kazao je Nikolić.

Nikolić je naveo da je jedino dobro u Partizanu bilo to što su njegovi igrači kontrolisali situacije ispred svog gola.

"Jedino što je dobro je to što smo kontrolisali situacije ispred svog gola, ali nismo bili dovoljno opasni i ta dva boda su otišla", dodao je trener crno-belih.

Po njegovoj oceni, povreda Evertona Luisa u prvom poluvremenu je poremetila tok igre. On je rekao da još ne zna koliko je ozbiljna povreda brazilskog veznog fudbalera.Upitan da li je pitao igrače zbog čega su bili nervozni tokom utakmice, Nikolić je odgovorio:

"Nisam, niti imam nameru".

Partizan će u sledećoj utakmici u utorak gostovati Žarkovu, u osmini finala Kupa Srbije.Trener Radničkog Milan Rastavac rekao je da je zadovoljan bodom.

"Osećam zadovoljstvo jer smo uspeli da osvojimo bod, što nije lako protiv Partizana.

Bilo je dobrih stvari u igri, a slika je generalno dosta dobra i podstrek za nastavak sezone", rekao je Rastavac.

Rastavac je kazao da je pre sezone priželjkivao 25 bodova u prvih 15 kola, što je blizu cilju, s obzirom na to da njegov klub posle 13 utakmica ima 24, a što daje podstrek da ekipa nastavi sa dobrim radom.Radnički će u sledećem kolu Super lige dočekati drugoplasiranu Vojvodinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track