TRENER CEDEVITE: Nije lako graditi kada Cirbes kampuje u reketu
Foto: Saša Pavlić

Odlična utakmica

TRENER CEDEVITE: Nije lako graditi kada Cirbes kampuje u reketu

Košarka -
Trener košarkaša Cedevite Veljko Mršić rekao je da je Crvena zvezda imala više energije u finišu večerašnje utakmice i srećno došla do pobede, kao i da njegov tim propustio svoje prilike da dođe do trijumfa.

"Utakmica je bila odlična, sa dve evroligaške ekipe, najbolje u Jadranskoj ligi. Prava poslastica, vođstvo se stalno menjalo tokom utakmice. Imali smo priliku i da pobedimo, ali nismo pogodili otvorene šuteve", rekao je Mršić novinarima posle utakmice u Beogradu.

On je rekao da najbolji igrači Cedevite jesu podbacili, ali da ne može da kaže da su bili tragičari.

"Utakmica se ne gubi sa jednim dva šuta. Mi smo je izgubili kada je Zvezda imala tri skoka u napadu zaredom. Nije lako graditi kada Majk Cirbes kampuje sve vreme u reketu i kada smo izgubili četiri lopte zaredom. Na kraju, lopta uđe ili ne. To su bili dobri šutevi, koje naši igrači ponekad pogode, nekad ne. Tragičari je preteška reč za ovako dobru utakmicu", rekao je Mršić.

Košarkaš Cedevite Džejms Vajt čestitao je Zvezdi na pobedi.

"Utakmica je bila teška i neizvesna. Čestitao bih Zvezdi, koja je pogađala kada je trebalo. Ponosan sam na svoj tim, borili smo se u ovakvoj atmosferi. Moraćemo da naučimo iz grešaka kako bismo bolji u narednoj utakmici", rekao je Vajt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track