DAMIR MI JE UZEO GOTOVO SVE Jelena Dokić otkrila nove šokantne detalje: Ocu sam davala 200.000 dolara mesečno radi mira, a on je nastavio da me zlostavlja
Foto: Tanjug/AP/Instagram

Nove pojedinosti

DAMIR MI JE UZEO GOTOVO SVE Jelena Dokić otkrila nove šokantne detalje: Ocu sam davala 200.000 dolara mesečno radi mira, a on je nastavio da me zlostavlja

Tenis -

Bivša teniserka Jelena Dokić šokirala je svet navodima u svojoj autobiografiji "Nesalomiva", u kojoj je priznala da ju je otac Damir brutalno tukao i kažnjavao.

Posle brojnih događaja koje je opisala do detalja, Jelena je objasnila i kako je pokušala novcem da kupi mir u kući. Ona je prepričavala događaje koji su se desili 2003. i 2004. godine.

- Čim se pojavila informacija da se zabavljam sa Tinom Bikićem, Hrvatom, za nekoliko sati ime mog oca se pojavilo na ekranu mog telefona. Nisam se javljala. U očevim očima to je nešto najgore što sam mogla da uradim jer bi on verovatno radije da sam sa teroristom nego sa Hrvatom, katolikom.

Ostavlja glasovne poruke, teram sebe da ih preslušam. Vrištao je: "Ti si ništa drugo nego kurva. Izdala si nas. Ti si smrdljiva, užasna kurva. Sa neprijateljem si. Osramotila si me." Bez obzira na emotivno zlostavljanje koje sam doživljavala, nastavila sam da šaljem novac ocu. Svakih nekoliko sedmica prosleđivala sam mu oko 200.000 dolara. Slala sam novac u nadi za mirom, u nadi da će naći neku sreću. Umesto toga on je nastavljao da zove i zagorčava mi život.

Blagoslov da se zabavlja sa prvim dečkom, vozačem Formule 1 Enrikeom Bernoldijem, Jelena je morala dobro da plati.

- Kad je moja majka rešila da kaže ocu da se viđam s Enrikeom, on začudo nije povilenio. Umesto toga je imao predlog: "Nema problema, ako želiš da imaš dečka, prepisaćeš mi sve. Sav novac koji si zaradila dosad, veliki deo budućih zarada, i možeš da radiš šta hoćeš. Imaćeš kreditnu karticu za troškove turnira, ali sve što zaradiš je moje. Potpisala sam ugovor u nadi da ću imati život bez straha, ali verbalno zlostavljanje je bilo veće nego ikad - napomenula je Jelena.

Kurir sport/Informer

Foto: Tanjug/AP/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Da li naš klubski fudbal, posle Subotice, treba idalje da postoji?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track