BALKANCI: Berbatov s Jelenom gleda Noletove mečeve
Foto: Profimedia

Slavni fudbaler prvi komšija porodice Đoković

BALKANCI: Berbatov s Jelenom gleda Noletove mečeve

Tenis -
Novakova supruga i Dimitrova izabranica Elena svaki dan zajedno šetaju decu, a svi skupa prate i Australijen open

Jelena i mali Stefan Đoković nisu usamljeni u Monte Karlu. U goste im gotovo svaki dan dolazi slavni bugarski fudbaler Dimitar Berbatov sa suprugom Elenom. Svi skupa čak i gledaju Novakove mečeve na Australijen openu.Balkanska krv stvorila je nerazdvojne prijatelje od slučajnih komšija. Đoković i Berbatov upoznali su se nakon što je slavni Bugarin potpisao za Monako i doselio u Monte Karlo.

Lepo im u Monte KarluNovakova supruga Jelena i Dimitrova izabranica Elena druže se i kad njihovi muževi nisu tu, a gospođa Berbatov, inače majka dve devojčice, daje savete o roditeljstvu novopečenoj mami Jeleni. Njih dve zajedno šetaju decu po Monte Karlu dok su Novak i Dimitar na sportskim terenima, a mali Stefan sada ima dve nove drugarice, Berbatovljeve ćerke Deu i Eliju.Kad je reč o komunikaciji, Đoković je Berbatovu predložio da razgovaraju na engleskom, ali je Bugarin to odbio i izabrao da se njihova ćaskanja odvijaju na srpskom jeziku.

Danas novi mečJedino u čemu Nole i Dimitar ne mogu da pronađu zajednički jezik jeste muzika koju slušaju! Naime, Bugarin je veliki fan srpskog turbo-folka, dok je muzički ukus srpskog asa malo istančaniji. To im, ipak, nije smetalo da razviju pravo prijateljstvo i vreme u Kneževini provode u ugodnom druženju.Đoković svoj nastup na Australijen openu nastavlja danas u 10.30, kada će se u borbi za četvrtfinale suočiti sa Žilom Milerom iz Luksemburga, 42. igračem na ATP listi.

Roker u dušiNOLE PRŽIO NA GITARINajbolji teniser sveta za vreme boravka u Australiji vreme između mečeva iskoristio je da reket zameni gitarom! Naime, Nole je svirao gitaru sa američkim muzičarem Kitom Urbanom, inače suprugom poznate holivudske glumice Nikol Kidman. Đokoviću se Urban pridružio pomoću holograma, a sve je organizovano u sklopu promotivnih aktivnosti Australijen opena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track