IMA VAŽNIJIH STVARI OD TENISA: Pročitajte o čemu razmišlja Novak Đoković pred meč sa Nadalom
Foto: Printscreen/Facebook

U žiži javnosti

IMA VAŽNIJIH STVARI OD TENISA: Pročitajte o čemu razmišlja Novak Đoković pred meč sa Nadalom

Tenis -
Srpski teniser koristi priliku dok su sve oči uprte u četvrtfinalni meč na Rolan Garosu

Novak Đoković je iskoristio trenutak kada je gotovo cela svetska sportska javnost usmerena ka njemu i Rafaelu Nadalu uoči njihovog četvrtfinalnog megdana na Rolan Garosu da se zahvali ljudima dobrog srca, koji su pomogli obnovu škola i obdaništa oštećenih u prošlogodišnjim poplavama u Srbiji.

"Fondacija Novak Đoković" skupila je 1,4 miliona dolara (oko 125 milona evra), pa je najbolji teniser sveta odlučio da se oglasi preko Fejsbuka. Na svom profilu je napisao:

"Dragi prijatelji,

Uoči jednog od najiščekivanijih četvrtfinala, kada je sva pažnja medija i javnosti usmerena na mene i mog rivala, želeo bih da iskoristim priliku i podsetim vas na nešto mnogo bitnije. Barem meni. Presrećan sam i zahvalan na vašoj ogromnoj podršci koju ste nam pružili kada je mailišanima u Srbiji pomoć bila najpotrebnija. Zajedno smo prikupili 1,4 miliona dolara za obnovu škola i obdaništa uništenih u prošlogodišnjim katastrofalnim poplavama. Zahvaljujući vašoj velikodušnosti 1.400 mališana je ponovo u školskim klupama, a 98% novca koji smo prikupili uz vašu pomoc uložili smo bas u njihovo obnavljanje. Želim lično da se zahvalim svima vama koji ste to omogućili i dali svoj doprinos ostvarenju ovog plemenitog cilja! Budućnost tih mališana je lepša zbog ovoga što ste baš vi uradili. Hvala!".

Dear All, Ahead of one of the most anticipated quarterfinals, I'd like to use all the attention that is on me to remind...

Posted by Novak Djokovic on Tuesday, June 2, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track