OTKRIVAMO KOLIKO JE ADEM LJAJIĆ IMAO ALKOHOLA U KRVI KADA JE PRIVEDEN: Šokantno velika brojka! Oglasilo se i TUŽILAŠTVO
Foto: Instagram

auuu...

OTKRIVAMO KOLIKO JE ADEM LJAJIĆ IMAO ALKOHOLA U KRVI KADA JE PRIVEDEN: Šokantno velika brojka! Oglasilo se i TUŽILAŠTVO

Fudbal -

Adem Ljajiću je po dolasku u policijsku stanicu utvrđeno da ima čak 2,2% alkohola u krvi!

To je stanje potpune alkoholisanosti i zbog toga je zadržan na treženjenju.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, pa se i dalje nalazi u policijskoj stanici.

Tim povodom oglasilo se i Treće javno tužilaštvo:

- Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd će podneti krivičnu prijavu protiv A.Lj. (rođen 1991. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i mira koje je izvršio dana 18.05.2024. godine u ranim jutarnjim časovima na Novom Beogradu. Po prijavi građanina o remećenju javnog reda i mira, policijski službenici su izašli na mesto događaja i zatekli A.Lj, koji je vređao policijske službenike i ometao ih u izvršavanju službenih radnji. Alkometrom je utvrđeno da okrivljeni ima 2,2 promila alkohola u krvi, a okrivljeni će na sve okolnosti izvršenja krivičnog dela biti saslušan u redovnom postupku - navodi se u saopštenju.

Adem Ljajić, Partizan
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Podsećamo, Adem Ljajić (1991) je sa još jednim "NN licem" ušao u jedan beogradski hotel u vidno alkoholisanom stanju, hteli su da uđu u bar, ali im je recepcioner rekao da isti ne radi nakon čega je Adem samoinicijativno ušao u šank. Vređao je potom recepcionara i uz pretenje ga uhvatio za revere.

Adem Ljajić
foto: Starsport©

Usledila je prijava policiji, a onda se nastavio haos u režiji Ljajića, prvo je odbio da organima reda pokaže ličnu kartu... Za vreme privođenja pretio je patroli "da ih je video i da će ga zapamtiti", a po dolasku u policijsku stanicu pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Kurir sport

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track